ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλκης Καμπανός: Αυτός είναι ο 19χρονος οπαδός του ΑΡΗ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Ο Άλκης Καμπανός είναι ο 19χρονος οπαδός του ΑΡΗ που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Άλκης Καμπανός: Αυτός είναι ο 19χρονος οπαδός του ΑΡΗ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Άλκης Καμπανός: Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Ελλάδα η στυγερή δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο των κιτρίνων.

Ο Άλκης Καμπανός (το όνομα του οποίου αποκάλυψε το Voria.gr) έχασε την ζωή σε ηλικία μόλις 19 ετών όταν στις 00:00 το βράδυ της Δευτέρας δέχθηκε φονική επίθεση στη συμβολή των οδών Νικολάου Πλαστήρα και και Θεοδώρου Γαζή στη περιοχή του Χαριλάου.

Ο άτυχος 19χρονος ζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Βέροια καθώς ο πατέρας του είναι αξιωματικός του στρατού και υπηρετούσε στην Ημαθία.

Τα σχολικά του χρόνια, μέχρι και το Γυμνάσιο τα έζησε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο ενώ επισκεπτόταν συχνά την Θεσσαλονίκη καθώς εκεί κατοικεί το μεγαλύτερο ποσοστό του φιλικού του περιβάλλοντος.

Ο Αλκιβιάδης έτρεφε μεγάλη αγάπη για την ομάδα του Άρη και επισκεπτόταν συχνά τόσο το γήπεδο του ποδοσφαίρου όσο και το αντίστοιχο του μπάσκετ χωρίς όμως να έχει κάποια εμπλοκή στα οπαδικά δρώμενα της ομάδας.

Ο 19χρονος  περπατούσε με δύο ακόμη φίλους του όταν ένα άτομο που επέβαινε σε λευκό όχημα κινήθηκε πεζός προς το μέρος του όπου και  επιτέθηκε με μαχαίρι στο πόδι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Δεν πρόκειται «απλά» για ανεγκέφαλους χουλιγκάνους, που είχαν σκοπό να φοβερίσουν οπαδούς αντίπαλης ομάδας…
Δεν πρόκειται για καφενειακή διαμάχη, που ξέφυγε των ορίων και πήρε άσχημη τροπή.

Πρόκειται για ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.

Όταν κάποιος κάνει επίθεση με μαχαίρι σε έναν άλλον, ξέρει πως εν δυνάμει μπορεί να σκοτώσει καθιστώντας τον ίδιο του τον εαυτό ως ΔΟΛΟΦΟΝΟ.

Το λιγότερο που έχει να κάνει ο ΔΡΑΣΤΗΣ και η παρέα του είναι να παραδοθούν ΑΜΕΣΑ στις αρχές. 

Η κηδεία του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, στο Ναό Αγ. Αθανασίου (Κοιμητήρια) Βέροιας.

 

με πληροφορίες από το voria.gr, Inveria.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άλκης Καμπανός: Αυτός είναι ο 19χρονος οπαδός του ΑΡΗ που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.