ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: «Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο» – Πού στρέφονται οι έρευνες!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 οπαδοί του ΠΑΟΚ κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του 19χρονου οπαδού.
Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: «Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο» – Πού στρέφονται οι έρευνες!

Σοκ συνεχίζουν να προκαλούν οι εξελίξεις για τη δολοφονία του άτυχου νεαρού στη Θεσσαλονίκη, στην οποία φέρεται ότι εμπλέκονται και οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης, τη δολοφονική επίθεση έκαναν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, γιατί ο 19χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο υποστήριζε τον Άρη.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος που μετέφερε το ρεπορτάζ τόνισε ότι πολλοί δεν θέλουν να μιλήσουν στην κάμερα αφού, γνωρίζουν ότι πρόκειται για οπαδικό επεισόδιο.

Από κει και πέρα, αποκαλύψεις κάνει και το «ThessToday.gr»,  το οποίο και είχε μαρτυρία μιας γυναίκας η οποία αναφέρθηκε στα όσα είδε και άκουσε.

Η κάτοικος της περιοχής λοιπόν, είπε μπροστά στις κάμερες: «Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές».

Μάλιστα το «voria.gr» έκανε γνωστό ότι σύμφωνα με μάρτυρα, την ώρα που ο 19χρονος δεχόταν την επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, φώναζε στον άνθρωπο που τον δολοφονούσε: «σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο».

Ακόμα ένας κάτοικος πάντως έδωσε τη δική του μαρτυρία στους δημοσιογράφους, λέγοντας ότι άκουσε τον καυγά, τονίζοντας ότι ήταν περίπου 10 τα άτομα στο συμβάν, ωστόσο δε θέλησε να βγει στο μπαλκόνι αφού φοβήθηκε για την ίδια του τη ζωή.

UPDATE 11:02 : Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 14 από τους 15 προσαχθέντες, ενώ σε 1 άτομο βρέθηκε επάνω του ναυτική φωτοβολίδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία 19χρονου Θεσσαλονίκη: «Σας παρακαλώ, μη με χτυπάτε άλλο» – Πού στρέφονται οι έρευνες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.