ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συναυλία… εν κινήσει στις γειτονιές της Αθήνας (vids)

Μια «ανάσα» ξεγνοιασιάς προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία πραγματοποίησε συναυλία… εν κινήσει σε γειτονιές της πρωτεύουσας, τραγουδώντας πάνω σε ένα φορτηγό. Η ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία της καλλιτέχνιδας ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και περνώντας από πολλούς δρόμους του κέντρου της πόλης, έφτασε έως τον Ευαγγελισμό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «Πανζουρλισμός»...
Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συναυλία… εν κινήσει στις γειτονιές της Αθήνας (vids)

Μια «ανάσα» ξεγνοιασιάς προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία πραγματοποίησε συναυλία… εν κινήσει σε γειτονιές της πρωτεύουσας, τραγουδώντας πάνω σε ένα φορτηγό.

Η ιδιαίτερη αυτή πρωτοβουλία της καλλιτέχνιδας ξεκίνησε από την Τεχνόπολη στο Γκάζι και περνώντας από πολλούς δρόμους του κέντρου της πόλης, έφτασε έως τον Ευαγγελισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: «Πανζουρλισμός» από… τώρα στα κομμωτήρια!

Η μουσική «πομπή» πέρασε και μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρέθηκαν ο πρωθυπουργός, μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Συναυλία… εν κινήσει στις γειτονιές της Αθήνας (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.