ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλκιβιάδης Βατόπουλος: «Ασφαλές το να πάμε σε παράταση του lockdown»

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως είναι υγειονομικά ασφαλές το να πάμε σε παράταση του υπάρχοντος lockdown.
Αλκιβιάδης Βατόπουλος: «Ασφαλές το να πάμε σε παράταση του lockdown»

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως είναι υγειονομικά ασφαλές το να πάμε σε παράταση του υπάρχοντος lockdown.

Αλκιβιάδης Βατόπουλος: Ο καθηγητής Μικροβιολογίας, κ. Βατόπουλος μίλησε στο κανάλι του ΣΚΑΪ για την παράταση του ήδη υπάρχοντας lockdown τονίζοντας πως είναι υγειονομικά σωστή απόφαση.
Υγειονομικά ασφαλές είναι να πάμε σε παράταση του lockdown ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΙ ο  καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

Όπως ο ίδιος τόνισε τα νοσοκομεία και οι μεταλλάξεις θα κρίνουν το lockdown.

Επεσήμανε πως προτεραιότητα στην επιτροπή είναι το άνοιγμα των σχολείων.

Σχετικά με το αν θα είναι το τελευταίο lockdown ο ίδιος υπογράμμισε «Ας ελπίζουμε ότι θα είναι το τελευταίο lockdown».

Αρχίζουν σήμερα στις 12 το πρωί οι εμβολιασμοί

Το σημερινό εμβολιαστικό πρόγραμμα για την Αττική, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ .Υγείας.

Τα ραντεβού των πολιτών που θα πραγματοποιούνταν από τις 8 πμ έως τις 12 μμ θα επαναπρογραμματιστούν.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους γνωστοποίησε πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού εμβολιασμού που χάθηκαν λόγω των χιονοπτώσεων.

“Έχουμε ήδη ανακοινώσει ότι, προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, οι σημερινοί προγραμματισμένοι εμβολιασμοί στον νομό Αττικής αναβάλλονται. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα επαναπρογραμματιστούν τα σημερινά ραντεβού. Παρακολουθούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις και εντός της ημέρας” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Θεμιστοκλέους.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλκιβιάδης Βατόπουλος: «Ασφαλές το να πάμε σε παράταση του lockdown»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.