ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμαλιάδα ΣΟΚ: 16χρονος έπαθε ανακοπή πριν από προπόνηση

Αγωνία για 16χρονο από την Αμαλιάδα που έπαθε ανακοπή λίγο πριν την έναρξη της προπόνησής του.
Αμαλιάδα ΣΟΚ: 16χρονος έπαθε ανακοπή πριν από προπόνηση

Αγωνία για 16χρονο από την Αμαλιάδα που έπαθε ανακοπή λίγο πριν την έναρξη της προπόνησής του. 

Ένας 16χρονος από την Αμαλιάδα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής του και λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνησή του σε σχολή για πολεμικές τέχνες, υπέστη ανακοπή.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής (16/7), λίγο μετά τις 8, όταν ο νεαρός έκανε το καθιερωμένο ζέσταμα και ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Άμεσα έσπευσε ο προπονητής του που είναι και ναυαγοσώστης, προκειμένου να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες, αλλά και ακόμα ένας ναυαγοσώστης που ήταν εκεί, κάνοντάς του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε αμέσως στη σχολή, παρέλαβε τον 16χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, στον Πύργο, προκειμένου ο νεαρός να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι σταθεροποίησαν την κατάστασή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Βίντεο από αιματηρό επεισόδιο σε ταβέρνα

Lockdown: Οι περιοχές που πάνε για κλείσιμο – Πώς μπορούν να το αποφύγουν

Survivor Μπόγδανος: Ακόμα με σωληνάκια – Νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμαλιάδα ΣΟΚ: 16χρονος έπαθε ανακοπή πριν από προπόνηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.