ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμφιλοχία: Εντοπίστηκε νεκρός ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί στον Αμβρακικό

Τραγική κατάληξη στην υπόθεση του 29χρονου...
Αμφιλοχία: Εντοπίστηκε νεκρός ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί στον Αμβρακικό

Ο 29χρονος από την Αμφιλοχία, που αναζητούσαν στον Αμβρακικό κόλπο εντοπίστηκε νεκρός.

Ο Τάσος Κόπανος είχε βγει για ψάρεμα μαζί με ένα άλλο άτομο και έπεσε στη θάλασσα όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι σάρωσε την περιοχή του Μενιδίου.

Όπως αναφέρει το karvasaras.gr,ο 29χρονος εντοπίστηκε νεκρός από επαγγελματία ψαρά, σε όρμο που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το λιμάνι του Μενιδίου, το πρωί της Τετάρτης (1/9).

Ο 29χρονος Τάσος αγνοούνταν από την Πέμπτη (26/8) και τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, μετά τη συμπλήρωση 96 ωρών ερευνών, δόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία η σχετική εντολή στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας για παύση των αναζητήσεων.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρωτόκολλο οι έρευνες του Λιμενικού για ανάλογες περιπτώσεις διαρκούν 72 ώρες και δόθηκε παράταση των ερευνών για ένα ακόμη 24ωρο. Την έρευνα για την ανεύρεση του 29χρονου συνέχισαν ψαράδες και δύτες.

Ο 29χρονος πριν εξαφανιστεί ανέβασε ένα βίντεο πάνω από τη βάρκα με την οποία είχε βγει για ψάρεμα, ενώ ο ουρανός φαινόταν σκοτεινιασμένος. Η καταγωγή του ήταν από την Ευρυτανία και ήταν γνωστός στον χώρο του δημοτικού τραγουδιού καθώς έπαιζε κλαρίνο.

Διαβάστε επίσης

Στους κορυφαίους όλων των εποχών ο Κώστας Κεντέρης!

Τσιτσιπάς: Πρώτο θέμα ο… Μάρεϊ κι ας κέρδισε ο Έλληνας αθλητής – Στο επίκεντρο η τουαλέτα του Στέφανου!

Κορονοϊός κρούσματα: 3.628 κρούσματα, 344 στις ΜΕΘ οι 25 πλήρως εμβολιασμένοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμφιλοχία: Εντοπίστηκε νεκρός ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί στον Αμβρακικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.