Οι αναρτήσεις του Άντι Μάρεϊ για την toilet break που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζουν με πολύ θετικό τρόπο από τα συστημικά sites.

Οι αναρτήσεις του Άντι Μάρεϊ για την toilet break που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς παίζουν με πολύ θετικό τρόπο από τα συστημικά sites.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε καθαρά και πανάξια τον Άντι Μάρεϊ αλλά αυτό «χάλασε» όπως φαίνεται πολλά ελληνικά μέσα. Ο λόγος δεν μπορεί να είναι άλλος, είναι προφανές πια, για τη θέση του σε ότι αφορά το εμβόλιο. Δεν εξηγείται από τη μία να αποθεώνεται κι από την άλλη να απομυθοποιείται.

Η αλλαγή στάσης από πολλά ελληνικά sites και κανάλια, ήρθε όταν ξεκαθάρισε πως δεν θα κάνει το εμβόλιο. Για τον εαυτό του μίλησε, να θυμίσουμε. Την απαράδεκτη μετάδοση που είχε το ελληνικό Eurosport ακολούθησαν αναλυτικά ρεπορτάζ για τον Άντι Μάρεϊ.

Την ανάρτησή του στο twitter για το toilet break, για το ότι έχασε τον σεβασμό που είχε προς το μέρος του! Πρώτο θέμα ο Μάρει στα ελληνικά sites! Πρώτο θέμα ο Μάρεϊ ενώ έχει κερδίσει με ανατροπή ο Έλληνας τενίστας. Πρώτο θέμα η… ασέβεια του Τσιτσιπά να πάει τουαλέτα και να λείψει οκτώ λεπτά από το κορτ!

Προσέξτε. Αντί να προβληθεί από τα ελληνικά μέσα πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έκανε καμία παρατυπία, κανένα unfair, δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό, δεν έκανε κανένα απολύτως λάθος. Για να ακριβολογούμε, έκανε.

Κέρδισε… Πλέον αυτό δεν αρέσει στα ελληνικά μέσα. Εκεί φτάσαμε. Να μην χαιρόμαστε και να μην «παίζουμε» υπέρ της νίκης ενός Έλληνα τενίστα σε γκραντ σλαμ, επειδή δεν μας αρέσει όσα λέει (και αφορούν τον εαυτό του) για τα εμβόλια.

Διαβάστε επίσης:

US OPEN Σάκκαρη – Κόστιουκ: LIVE ενημέρωση

US Open: Επική πρόκριση για την Γραμματικοπούλου! (vid)

Κορονοϊός κρούσματα: 3.628 κρούσματα, 344 στις ΜΕΘ οι 25 πλήρως εμβολιασμένοι