ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανάσταση: Απίστευτες εικόνες απ’ όλη την Ελλάδα!

Η φετινή Ανάσταση ήταν διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Οι εκκλησίες άδειες, τα μπαλκόνια γεμάτα και ένα ιδιαίτερο αλλά και συνάμα αισιόδοξο μήνυμα. Ότι σύντομα η ζωή όλων θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς. Οι φωτογραφίες απ’ όλη τη ολόκληρη τη χώρα ήταν εντυπωσιακές αφού τα φώτα στα μπαλκόνια της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών έδωσαν...
Ανάσταση: Απίστευτες εικόνες απ’ όλη την Ελλάδα!

Η φετινή Ανάσταση ήταν διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Οι εκκλησίες άδειες, τα μπαλκόνια γεμάτα και ένα ιδιαίτερο αλλά και συνάμα αισιόδοξο μήνυμα. Ότι σύντομα η ζωή όλων θα επανέλθει στους κανονικούς της ρυθμούς.

Οι φωτογραφίες απ’ όλη τη ολόκληρη τη χώρα ήταν εντυπωσιακές αφού τα φώτα στα μπαλκόνια της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών έδωσαν άλλο τόνο στη νύχτα της Ανάστασης. Ελάχιστοι ήταν εκείνοι, που προσέγγισαν τις εκκλησίες, με τα μέτρα να τηρούνται σχεδόν σε καθολικό βαθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πιο περίεργη Ανάσταση-Μαμά, παππού, γιαγιά, σας αγαπάμε!

Παράλληλα, τα χιλιάδες πυροτεχνήματα ήρθαν να συνοδεύσουν το χαρμόσυνο μήνυμα ενώ οι πανοραμικές εικόνες αποτύπωσαν με τον καλύτερο τρόπο το τι συνέβη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ανάσταση Ανάσταση

Ανάσταση Ανάσταση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανάσταση: Απίστευτες εικόνες απ’ όλη την Ελλάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.