ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναστολή εργασίας: Οι ανίκανοι και οι «φακελάκηδες» γιατροί πρέπει να απομακρυνθούν – Όχι οι ανεμβολίαστοι!

Η κυβέρνηση παύει από τα καθήκοντα τους, καταξιωμένους γιατρούς λόγω μη εμβολιασμού, ενώ δεν κάνει τίποτα για τους διεφθαρμένους και τους επικίνδυνους εγκληματίες με λευκές ρόμπες.
Αναστολή εργασίας: Οι ανίκανοι και οι «φακελάκηδες» γιατροί πρέπει να απομακρυνθούν – Όχι οι ανεμβολίαστοι!

Η υποκρισία σε αυτή τη χώρα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η υγειονομική περίθαλψη οδεύει προς διάλυση, δήθεν χάριν της καταπολέμησης της πανδημίας. Με απόφαση της κυβέρνησης, από 1η Σεπτεμβρίου η χώρα χάνει από το δυναμικό της 10.000 υγειονομικούς και πολλούς πολύτιμους και αναντικατάστατους γιατρούς. Mπαίνουν όλοι σε αναστολή εργασίας.

Μένουν οι πολίτες απροστάτευτοι, λόγω των αποφάσεων μιας παρανοϊκής κυβέρνησης. Γιατροί παύονται από τα καθήκοντα τους, μόνο και μόνο διότι οι επιστημονικές τους εκτιμήσεις, τους οδήγησαν στην απόφαση να μην εμβολιαστούν. Ιατρικοί σύλλογοι κινούν πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος μελών τους, για το ίδιο θέμα. Στοχοποιούνται άξιοι επιστήμονες και εξουδετερώνονται επαγγελματικά, για να μη χαλάσει η μανέστρα του ολοκληρωτισμού.

Απομακρύνουν γιατρούς από την ενεργό δράση, με γνώμονα τα εμβόλια και όχι με κριτήριο το αν υπηρετούν σωστά και ηθικά το λειτούργημα τους και αν τηρούν τον όρκο του Ιπποκράτη. Ποσώς ενδιαφέρει την κυβέρνηση, τον Βασίλη Κικίλια, τον Βασίλη Κοντοζαμάνη και τους υπόλοιπους, αν στο ιατρικό σώμα υπάρχουν επίορκοι, άνθρωποι που χρηματίζονται με φακελάκια ή ακόμα και επικίνδυνοι γιατροί που έχουν κάνει εγκληματικά λάθη που κόστισαν ζωές. Δεν είναι σημαντικά αυτά γι’ αυτούς. Το… εμβόλιο να έχουν κάνει και είμαστε εντάξει…

Έχουμε πρόσφατο παράδειγμα, μια υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα. Τον χαμό της 14χρονης Γωγώς, κόρης του πατρός Βησσαρίωνα Καντούνη. Ο θάνατος της 14χρονης οφειλόταν σε ιατρικό λάθος και εγκληματική αμέλεια, αφού ήταν αποτέλεσμα πολυοργανικής ανεπάρκειας η οποία προκλήθηκε από σηπτικό σοκ, μόλις λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου.

Αυτός ο άνθρωπος έχασε εντελώς άδικα την κορούλα του, από έναν εγκληματία με λευκή ρόμπα. Όπως κατήγγειλε επανειλημμένως, βρέθηκε αντιμέτωπος με συγκαλύψεις στοιχείων, καθυστερήσεις ερευνών, κλίκες γιατρών με «άκρες» και διάφορα άλλα «μαγειρέματα».

Γιατροί στέλνουν στον άλλο κόσμο ασθενείς που τους εμπιστεύονται τη ζωή τους και η ιατρική κοινότητα σφυρίζει αδιάφορα. Μόνο στο να παραπέμπουν… ανεμβολίαστους είναι ειδικοί. Γιατί αυτά τα «καρκινώματα» εγκληματικής ανευθυνότητας και διαφθοράς, που εργάζονται εντός της ιατρικής κοινότητας, δεν αποβάλλονται; Ένας χειρούργος με ιστορικό λαθών που κόστισαν ζωές, είναι λιγότερο επικίνδυνος από έναν καταξιωμένο ανεμβολίαστο χειρούργο;

Και βγαίνει ο μη εκλεγμένος από τον λαό κ. Κοντοζαμάνης, με ύφος χιλίων καρδιναλίων στα κανάλια για να μας πει πόσο… άτεγκτη θα είναι η κυβέρνηση στο να… προστατέψει τη δημόσια υγεία; Ότι θα προχωρήσει η κυβέρνηση σε φασιστική αναστολή εργασίας πολύτιμων γιατρών για το σύστημα υγείας, ενώ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα ώστε να μην υπάρχουν γιατροί που θησαυρίζουν παράνομα ή που σκοτώνουν κόσμο από τα εγκληματικά λάθη τους;

Σιχάθηκε ο κόσμος αυτήν την υποκρισία.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αναστολή εργασίας: Οι ανίκανοι και οι «φακελάκηδες» γιατροί πρέπει να απομακρυνθούν – Όχι οι ανεμβολίαστοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.