ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο πάτερ Βησσαρίων – Νέες καταγγελίες για το πως έφτασε στο θάνατο η 14χρονη Γωγώ (vid)

Ο πάτερ Βησσαρίων, πατέρας της αδικοχαμένης 14χρονης Γωγώς που... έφυγε από ιατρικό λάθος, συνεχίζει τις καταγγελίες που συγκλονίζουν.
Συγκλονίζει ο πάτερ Βησσαρίων – Νέες καταγγελίες για το πως έφτασε στο θάνατο η 14χρονη Γωγώ (vid)

Ο πάτερ Βησσαρίων, πατέρας της αδικοχαμένης 14χρονης Γωγώς που… έφυγε από ιατρικό λάθος, συνεχίζει τις καταγγελίες που συγκλονίζουν.

Η υπόθεση με το χαμό της 14χρονη Γωγώς που έχασε τη ζωή της έπειτα από ιατρικό λάθος, συγκλόνισε την Ελλάδα, με τον πατέρα της, πάτερ Βησσαρίων, να θρηνεί το χαμό της κορούλας του.

Θυμίζουμε ότι ο θάνατος της 14χρονης ήταν αποτέλεσμα πολυοργανικής ανεπάρκειας η οποία προκλήθηκε από σηπτικό σοκ, μόλις λίγες ημέρες μετά το χειρουργείο για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Ο ιερέα πατέρα της Βησσαρίων κατήγγειλε ιατρικό λάθος παράλληλα υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που χειρούργησε την κόρη του σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης.

Σε live που έκανε στα Social Media, ο Πάτερ Βησσαρίων προχώρησε σε συγκεκριμένες καταγγελίες, τονίζοντας πως του στέλνουν εξώδικα για τα όσα λέει από το ιατρικό κέντρο.

Όπως τόνισε, τους ζήτησε με εξώδικο να του δώσουν dvd της λαπαροσκοπικής επέμβασης της Γωγώς, με το ιατρικό κέντρο να απαντάει πως δεν το έχουν και δεν αποτελεί στοιχείο του ιατρικού φακέλου της ασθενούς, αλλά είναι στον προσωπικό φάκελο του ιατρού.

Σε εξώδικο που έστειλε στον γιατρό προκειμένου να του παράσχει το dvd, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει αρχικά του είπαν πως δεν υπάρχει, ενώ μετά από 10 ημέρες τελικά του έδωσαν κάποιο dvd.

Παράλληλα, σημειώνει πως οι συνάδελφοι γιατροί που έκαναν την επέμβαση της άτυχης Γωγώς, λένε πως αφαίρεσαν τέσσερα ράμματα πάνω και κάτω του γαστρικού δακτυλίου, δείγμα του λάθους που έχει γίνει, παρά το ότι του είχαν πει πως το χειρουργείο καθυστέρησε για άλλον λόγο.

Όπως τονίζει ο πάτερ, οι γιατροί προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να σώσουν το παιδί του, μετά από λάθος που είχε γίνει από τον γιατρό που ανέλαβε το χειρουργείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πατέρ Βησσαρίων: Ξέσπασμα! «Γιατρέ, κ. Κοντομάνη πήγατε για μπάνιο; Ρωτάει η Γωγώ»!

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Ποιοι θα χρειαστούν 3η δόση Pfizer/BioNTech και Moderna

Survivor: Ο Σάκης πάει κόντρα στην Μαριαλένα και κάνει Give Away…ένα σπίτι!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονίζει ο πάτερ Βησσαρίων – Νέες καταγγελίες για το πως έφτασε στο θάνατο η 14χρονη Γωγώ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.