ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αννίτα Πάνια: Συνέλαβαν συνεργάτη της για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη ένας 50χρονος σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας
Αννίτα Πάνια: Συνέλαβαν συνεργάτη της για καλλιέργεια κάνναβης

Αννίτα Πάνια: Συνελήφθη ένας 50χρονος σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας.

Συνολικά από το σημείο εκριζώθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από μισό μέτρο έως 1.10 μ., τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα (γεωργικά εργαλεία, πλαστικά δοχεία κ.α.), πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Tο eviathema.gr αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, η επιτυχημένη ομάδα της Γ ΟΠΚΕ εντόπισε τον 50χρονο σε αγροτική έκταση, όπου είχε μεταβεί προκειμένου να ποτίσει τα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία είχε καλλιεργημένα σε ειδικά εκχερσωμένο χώρο, επιμελώς κρυμμένα εντός πυκνής θαμνώδης βλάστησης.

Συνολικά από το σημείο εκριζώθηκαν (5) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος, ύψους από (0,50) έως (1,10) μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα σύνεργα (γεωργικά εργαλεία, πλαστικά δοχεία κ.α.), πρόσφορα για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Να σημειωθεί ότι ο 50χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα σε εκπομπές της γνωστής παρουσιάστριας Αννίτας Πάνια ενώ μάλιστα η παραγωγή του είχε γράψει και τραγούδια.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άγιος Παντελεήμονας: 25χρονη Ελληνίδα βιάστηκε από 4 Πακιστανούς

Γλυκά Νερά: Θέλει μεροκάματα στη φυλακή ο συζυγοκτόνος πιλότος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αννίτα Πάνια: Συνέλαβαν συνεργάτη της για καλλιέργεια κάνναβης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.