ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιεμβολιαστές: Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στο Twitter – Χαμός στα social media

Ο κακός χαμός γίνεται στα social media αναφορικά με τους με τους αρνητές του εμβολίου, με τα σχόλια των χρηστών στο Twitter να δίνουν και να παίρνουν!
Αντιεμβολιαστές: Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στο Twitter – Χαμός στα social media

Αντιεμβολιαστές: Ο κακός χαμός γίνεται στα social media αναφορικά με τους με τους αρνητές του εμβολίου, με τα σχόλια των χρηστών στο Twitter να δίνουν και να παίρνουν!

Αντιεμβολιαστές: Η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου φανέρωσε το μεγάλο ποσοστό εκείνων που διαφωνούν τόσο με τα μέτρα που πήρε αλλά και έχει στο μυαλό της η Ελληνική Κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Κυβέρνηση επιθυμεί να αφήσει στο περιθώριο όσους δεν θα κάνουν το εμβόλιο, με τους χρήστες στο Twitter να προκαλούν έναν κακό χαμό και με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

Η κατάσταση αυτή φαίνεται πως έχει δημιουργήσει δύο διαφορετικά στρατόπεδα, με τους εμβολιασμένους να κατηγορούν τους ανεμβολίαστους και το αντίθετο.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Μετάλλαξη Δέλτα: Αυτά είναι τα συμπτώματα – Τι πρέπει να μας ανησυχεί

Ολυμπιακός: Ο Σισέ είναι φευγάτος!

«Το νησί»: H Ρώσικη πολυβραβευμένη ταινία με πρωταγωνιστή τον Πιοτρ Μαμόνωφ που καταγράφει την Ορθόδοξη πνευματικότητα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντιεμβολιαστές: Δίνουν και παίρνουν τα σχόλια στο Twitter – Χαμός στα social media», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.