ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας – Οι τρεις επιλογές μετακίνησης: Με SMS, δήλωση και φόρμα

Οι τρεις επιλογές που θα έχουμε προκειμένου να μπορέσουμε να μετακινήθουμε: Δήλωση, φόρμα, SMS.
Απαγόρευση κυκλοφορίας – Οι τρεις επιλογές μετακίνησης: Με SMS, δήλωση και φόρμα

Κορονοϊός – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε λίγη ώρα η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει την επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας, η οποία θα εφαρμοστεί είτε από απόψε (Κυριακή 22/3) είτε από το πρωί της Δευτέρας (23/3). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αυτό είναι το έντυπο που θα συμπληρώνουν οι πολίτες για τη μετακίνηση τους (pic)

Σύμφωνα με όσα αναμένεται να ανακοινώσουν στις 19:00 (μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού που θα γίνει στις 18:00) ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, θα επιτρέπονται μόνον μετακινήσεις προς χώρους εργασίας, σούπερ μάρκετ και φαρμακεία. Δηλαδή όσες κρίνονται απολύτως απαραίτητες.

Έτσι όποιος θέλει να μετακινηθεί θα μπορεί να το κάνει μέσω τριών τρόπων:

Α: Μέσω εντύπου το οποίο θα αναφέρει έξι λόγους που επιτρέπεται να μετακινηθούμε. Θα μοιάζει με το έντυπο που ήδη έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, αλλά ουσιαστικά θα είναι μία νεότερη φόρμα.

Β: Μέσω  αποστολής SMS στο 13033, το οποίο θα μας στέλνει απάντηση.

Γ: Μέσω ενός χαρτιού: Θα μπορεί να το συμπληρώνει ο καθένας στο σπίτι του και θα πρέπει να γράφει πάνω πού θα πάει και τι ώρα. Για παράδειγμα: Βγαίνω στις 14:30 το μεσημέρι και πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ. Να σημειωθεί ότι μαζί με το χαρτί θα πρέπει να έχουμε και την ταυτότητά μας για να την επιδείξουμε αν μας ζητηθεί για έλεγχο στο δρόμο.

Παρακάτω το έντυπο μετακίνησης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας – Οι τρεις επιλογές μετακίνησης: Με SMS, δήλωση και φόρμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.