ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βροχή» προστίμων την πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων

«Βροχή» έπεσαν τα πρόστιμα από τις Αρχές, κατά την πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων για τον κορονοϊό.
Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βροχή» προστίμων την πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Βροχή» έπεσαν τα πρόστιμα πρώτη ημέρα εφαρμογής των μέτρων για τον κορονοϊό. Δύο νυχτερινά μαγαζιά έβαλαν λουκέτο καθώς παρέμειναν ανοιχτά μετά τις 12:00 ενώ αρκετοί οδηγοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη παραβίασαν το ωράριο και έπεσαν σε μπλόκα της Τροχαίας.

Μπορεί η Αθήνα να είναι μία ανάσα από το κόκκινο στον επιδημιολογικό χάρτη κάποιοι έξυπνοι όμως δεν βάζουν μυαλό.

Νυχτερινό μαγαζί στη Λιοσίων παραβίασε το ωράριο και 141 άτομα συνελήφθησαν να διασκεδάζουν κλειδωμένοι μέσα. Σε όλους κόπηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150 ευρώ ενώ συνελήφθη και ο προσωρινά υπεύθυνος αφού πρώτα επιβλήθηκε στο κατάστημα το ποσό των 5.000 ευρώ.

Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας έσπευσε σε ανάλογο περαστικό και στο Μπουρνάζι όπου διασκέδαζαν συνολικά 138 άτομα αψηφώντας τα μέτρα.

Στην Αθήνα οι κάτοικοι έτρεχαν να προλάβουν το χρονικό όριο πριν τους επιβληθεί πρόστιμο.

Στη Θεσσαλονίκη οι δρόμοι άδειασαν μετά τις 12μιση. Ωστόσο η αστυνομία επέβαλε συνολικά 127 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 49 για άσκοπη μετακίνηση.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Δείτε παρακάτω τα σχετικό ρεπορτάζ για τα πρόστιμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απαγόρευση κυκλοφορίας: Βροχή» προστίμων την πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.