ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη με την κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ

Κάποιοι ασυνείδητοι προσπάθησαν να βγάλουν εφτά πατώντας πάνω στον τραγικό χαμό της Βρετανίδας
Απάτη με την κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ

Ασυνείδητοι προσπάθησαν στήσουν απάτη,  πατώντας πάνω στον τραγικό χαμό της Νάταλι Κρίστοφερ…

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κύπρο, μετά από καταγγελία, διερευνά υπόθεση πλαστογραφίας μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή, δηλαδή τη δημιουργία ψεύτικης ιστοσελίδας με σκοπό την εξασφάλιση χρηματικού ποσού στο όνομα της 34χρονης αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρτυρία σοκ για τη νεκρή αστροφυσικό στην Ικαρία (vid)

Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε σε ιστοσελίδα εισφορών για κοινωνικά θέματα, όπου ζητούνται εισφορές για την κηδεία της 34χρονης που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία.

Οι επιτήδειοι προσπαθούσαν με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν χρήματα από όσους θα έσπευδαν να συνεισφέρουν καλόπιστα, μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, δήλωσε ότι «από έλεγχο που έγινε σε σχέση με τη σελίδα φαίνεται ότι το πρόσωπο που προέβηκε στην εγγραφή της, δήλωσε χώρα διαμονής τρίτη χώρα».

Μετά από ενέργειες της Αστυνομίας, ανέφερε, διαγράφηκε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και οι εξετάσεις συνεχίζονται προς εντοπισμό του προσώπου που την δημοσίευσε.

«Το κοινό καλείται να είναι πολύ προσεκτικό, αφού πρόκειται για απάτη και να μην καταβάλλει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό χωρίς προηγουμένως να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για αξιόπιστη ιστοσελίδα», προέτρεψε ο κ. Ανδρέου.

Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Καρακούκη, που διενήργησε αυτοψία στο χώρο και εξωτερική επισκόπηση της σορού.

«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση από ύψος», δήλωσε αρχικά ο ιατροδικαστής, προσθέτωντας ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί την Παρασκευή, στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή.

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος», είπε ο κ. Καρακούκης.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απάτη με την κηδεία της Νάταλι Κρίστοφερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.