ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία σοκ για τη νεκρή αστροφυσικό στην Ικαρία (vid)

Τι είπε ο διασώστης που εντόπισε την άτυχη γυναίκα
Μαρτυρία σοκ για τη νεκρή αστροφυσικό στην Ικαρία (vid)

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για το θάνατο της άτυχης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, με τη μαρτυρία για το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (7/8).

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή, μόλις 1,5 χλμ. μακριά από το δωμάτιο, όπου διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της.

Ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα το πτώμα της Βρετανίδας αστροφυσικού που αγνοούνταν από το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου 1,5χλμ. από το δωμάτιο όπου διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες.

Δείτε το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή:

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της. Γι’ αυτό η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.

Σύμφωνα με τον διασώστη Βαγγέλη Κριαρά, ο οποίος μίλησε στο OPEN TV, ένας βράχος αποκολλήθηκε και καταπλάκωσε την 34χρονη, η οποία είχε πάει για αναρρίχηση στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως ανέφερε, η 34χρονη βρέθηκε στη χαράδρα χτυπημένη στο πρόσωπο.

Η άτυχη Βρετανίδα, μάλιστα, είχε προαναγγείλει στο Facebook της ότι θα πήγαινε για αναρρίχηση στο σημείο και, μάλιστα, καλούσε κόσμο να την ακολουθήσει.

Δείτε τη μαρτυρία του διασώστη:

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαρτυρία σοκ για τη νεκρή αστροφυσικό στην Ικαρία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.