ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάτη με την ταινία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη – Στέλνουν sms και κλέβουν IBAN και ΑΦΜ

Το μεγάλο ενδιαφέρον για την ταινία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι επιτήδειοι!
Απάτη με την ταινία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη – Στέλνουν sms και κλέβουν IBAN και ΑΦΜ

Το μεγάλο ενδιαφέρον για την ταινία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι επιτήδειοι!

Θεσσαλονίκη: Ο Αντόνιο Μπαντέρας αποφάσισε να γυρίσει τη νέα του χολιγουντιανή ταινία στη πόλη της Θεσσαλονίκης, με το ενδιαφέρον των πολιτών για συμμετοχή σε ρόλο κομπάρσου να είναι μεγάλο, κάτι το οποίο φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι επιτήδειοι!

Πιο συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, ο αριθμός των «extras» που θα συμμετέχουν ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στην ταινία, έλαβαν γραπτά μηνύματα από τα e-mail του «casting call» (σ.σ. πρόσκληση ενδιαφέροντος για ακρόαση) στο κινητό τους τηλέφωνο -και δη, από τις ηλεκτρονικές διευθύνεις barracuda.themovie@gmail.com, barracuda.themovie@yahoo.com.

Τα παράνομα αυτά μηνύματα ζητούν εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, όπως ΑΦΜ, αριθμό πιστωτικής κάρτας κ.ά. και είναι κακόβουλα (spam). Η παραγωγή ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμία τέτοια ανάγκη ή αίτημα των συντελεστών της ταινίας για προσωπικά στοιχεία οποιασδήποτε σχετικής μορφής.

Κατά την εκτίμηση των ατόμων που επιμελούνται τη διαδικασία δημιουργίας της ταινίας, έχει υπάρξει «χακάρισμα» των e-mail του τμήματος casting και προσπάθεια υποκλοπής προσωπικών δεδομένων και για τον λόγο αυτό όλοι οι ενδιαφερόμενοι για απασχόληση σε ρόλο βοηθητικού ηθοποιού παρακαλούνται να προχωρήσουν σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησής τους.

Δείτε το SMS που εξαπατά κόσμο:

Απάτη με την ταινία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη - Στέλνουν sms και κλέβουν IBAN και ΑΦΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor spoiler 24/6: Αυτός ο πιο δημοφιλής παίκτης

Survivor: Η Καρολίνα προσπαθεί ακόμη να συνέλθει – Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Μετάλλαξη Δέλτα: Πόσο μας καλύπτουν Pfizer, Moderna, Astrazeneca

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απάτη με την ταινία του Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη – Στέλνουν sms και κλέβουν IBAN και ΑΦΜ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.