ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεργία 6 Μαΐου: Οι συγκεντρώσεις και πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Απεργία 6 Μαΐου: Ακόμα μία απεργία έχει κηρυχθεί και για σήμερα, Πέμπτη ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.
Απεργία 6 Μαΐου: Οι συγκεντρώσεις και πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Απεργία 6 Μαΐου: Ακόμα μία απεργία έχει κηρυχθεί και για σήμερα, Πέμπτη ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Απεργία 6 Μαΐου: Την Τρίτη 4 Μαΐου υπήρξε η μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς, όπου και συμμετείχαν ΓΣΕΕ, ΕΣΗΕΑ και συνεργαζόμενες ενώσεις κήρυξαν απεργία για να τιμήσουν την εργατική επέτειο.

Ωστόσο και σήμερα έχει κηρυχθεί απεργία, ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, με κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, όλες οι δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, με κοινή πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου της Αθήνας και της ΑΔΕΔΥ, πραγματοποιούν απεργιακό εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς την Πέμπτη 6 Μαΐου, προχωρώντας σε 24ωρη απεργία.

ΕΚΑ και ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούν σήμερα συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ., ενώ το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί Απεργιακή Συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος στις 10 π.μ.

Απεργία 6 Μαΐου: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ!

Απεργίες αλλά και στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν και στα ΜΜΜ, αφού το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας αναφέρει ότι τα Μέσα θα κινηθούν ως εξής:

*Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν όλη την ημέρα το Μετρό γραμμές 1 (ΗΣΑΠ) και γραμμή 2&3

*τα τρόλεϊ και το τραμ λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν αποφασίσει τα αντίστοιχα σωματεία εργαζομένων, ενώ κανονικά θα κινηθούν τα λεωφορεία.

*Σε 24ωρη απεργία προχωρούν 13 ναυτεργατικά σωματεία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Οριστικό: Ανοίγουν οι οργανωμένες παραλίες, ξεκινούν τα φροντιστήρια – Τι ισχύει

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απεργία 6 Μαΐου: Οι συγκεντρώσεις και πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.