ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απειλεί ο Χρυσοχοΐδης: «Ούτε ψυχή στους δρόμους μετά τις 22:00»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε αυστηρή προειδοποίηση ενόψει των γιορτινών ημερών
Απειλεί ο Χρυσοχοΐδης: «Ούτε ψυχή στους δρόμους μετά τις 22:00»

Αυστηρή προειδοποίηση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδης, αναφορικά με το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, τονίζοντας πως «δεν θα κυκλοφορεί ούτε ψυχή».

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έκανε λόγο για πολύ σκληρούς ελέγχους, ακόμα και ντου στα σπίτια αν υπάρχουν καταγγελίες για μεγάλες συγκεντρώσεις τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bloοmberg: Η Ελλάδα μία από τις χειρότερες χώρες για να ζει κανείς εν μέσω κορονοϊού!

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτραπεί καμία κινητικότητα σε πλατείες ή άλλα σημεία συγκέντρωσης και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η κυκλοφορία, εκτός από τα ασθενοφόρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «δε θα υπάρχει ψυχή στους δρόμους».

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, ανήμερα των Χριστουγέννων και μέχρι τις 22:00 το βράδυ θα επιτρέπεται στους πολίτες να γιορτάσουν με τους συγγενείς τους, αλλά αυστηρά μέχρι 9 άτομα.

Πρωτοφανείς καταστάσεις: Η αστυνομία θα κάνει «ντου» σε σπίτια τα Χριστούγεννα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απειλεί ο Χρυσοχοΐδης: «Ούτε ψυχή στους δρόμους μετά τις 22:00»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.