ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη κυνικότητα από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ: «Οι μαθητές στη Ν. Φιλαδέλφεια θα έβρεχαν μόνο τα… πόδια τους»

Ο Νίκος Ρωμανός, αντί να ζητήσει συγγνώμη για το φιάσκο του κρατικού μηχανισμού, άρχισε να μετράει τους... πόντους που έφτανε το νερό στο πλημμυρισμένο σχολείο!
Απίστευτη κυνικότητα από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ: «Οι μαθητές στη Ν. Φιλαδέλφεια θα έβρεχαν μόνο τα… πόδια τους»

Μπάλλος – Ν. Φιλαδέλφεια: Ενώ το ντροπιαστικό για τη χώρα μας βίντεο με τους μαθητές στο πλημμυρισμένο σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας να περπατούν πάνω σε θρανία για να απομακρυνθούν από αίθουσα – container κάνει το γύρο του κόσμου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, όχι απλά δεν απολογήθηκε για τη κατάντια του κρατικού μηχανισμού που έφερε τα χθεσινά χάλια, άλλα αναφέρθηκε στους… πόντους του νερού!

Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο Νίκος Ρωμανός σχολίασε το θλιβερό θέαμα με απίστευτη κυνικότητα, λέγοντας πως τα παιδιά δεν θα… πνιγόντουσαν αν περπατούσαν στα νερά, επειδή αυτό είχε πολύ χαμηλή στάθμη! Ας το εξηγήσει αυτό ο κ. Ρωμανός στους γονείς εκείνων των παιδιών, που γεμάτοι αγανάκτηση τα είδαν σε πλάνα να βρίσκονται σε μια «θάλασσα» που κάποτε ήταν σχολείο!

Ας εξηγήσει ακόμα πως γίνεται εν έτει 2021, μαθητές να κάνουν ακόμα μάθημα μέσα σε λυόμενα! Αντί στη κυβέρνηση να προβληματίζονται για το ότι φέτος, δεν έχει μείνει θεομηνία για θεομηνία που να μην έχει προκαλέσει σημαντικές καταστροφές και απίστευτη ταλαιπωρία σε πολίτες, βγάζουν μπροστά πολιτικούς σαν τον κ. Ρωμανό που έχουν το θράσος να υπολογίζουν τους… πόντους του νερού, και αν αυτοί ήταν πολλοί ή λίγοι!

Για τη ντροπή στη Φιλαδέλφεια, έφερε παράδειγμα τη… Γερμανία

Μάλιστα ο Νίκος Ρωμανός, προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις για το αίσχος στη Φιλαδέλφεια, έδειξε με το κινητό του μια εικόνα από πλημμυρισμένο νοσοκομείο της Γερμανίας για να μας πείσει πως… γίνονται και σε άλλες χώρες τα ίδια. Μόνο που «ξέχασε» να μας πει τι επιπέδου υποδομές υπάρχουν στα νοσοκομεία και τα σχολεία της Γερμανίας και τι υπάρχει στην Ελλάδα, που τα container πάνε σύννεφο!

Είναι η γνωστή λαϊκίστικη πολιτική, που όταν μια κυβέρνηση κυριολεκτικά τα έχει θαλασσώσει, προσφεύγει σε φθηνά επιχειρήματα τύπου: «κοιτάξτε, παθαίνουν κι άλλοι τα ίδια» ή «κοιτάξτε, υπάρχουν και χειρότερα».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, και μόνο αυτό δεν κατάφερε. Απεναντίας πέτυχε να εξοργίσει ακόμα περισσότερο τους πολίτες που παρακολουθούν τη χώρα να βρίσκεται στο έλεος των καιρικών φαινομένων και έναν πολιτικό εκτός πραγματικότητας να αδιαφορεί για την αγωνία που πέρασαν αυτά τα παιδιά…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτη κυνικότητα από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ: «Οι μαθητές στη Ν. Φιλαδέλφεια θα έβρεχαν μόνο τα… πόδια τους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.