ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο: Πήγαν να «γράψουν» το μωρό σε άλλη γυναίκα και τους συνέλαβε η αστυνομία!

Μια απίστευτη, αλλά πέρα για πέρα αληθινή ιστορία έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Απίστευτο: Πήγαν να «γράψουν» το μωρό σε άλλη γυναίκα και τους συνέλαβε η αστυνομία!

Μια απίστευτη, αλλά πέρα για πέρα αληθινή ιστορία έλαβε χώρα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του EviaZoom.gr, όλα ξεκίνησαν την Κυριακή (26-07-2020) όταν μία 15χρονη Ρομά πήγε στο νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας για να γεννήσει, όπως και έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα την Τετάρτη (29-07-2020) και ενώ η 15χρονη ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο, υπάλληλοι της γραμματείας ζήτησαν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να καταγραφεί η γέννηση στα σχετικά μητρώα και στα γραφεία έσπευσαν δύο Αλβανοί, ο 38χρονος πεθερός και ο 21χρονος πατέρας του βρέφους, οι οποίοι αντί να δώσουν τα στοιχεία της 15χρονης λεχώνας που νοσηλεύτηκε, έδωσαν την ταυτότητα μιας 28χρονης Ρομά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 41χρονος από δάγκωμα φιδιού

Οι υπάλληλοι μόλις αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί ειδοποίησαν την αστυνομία και αργότερα μετέβησαν στο νοσοκομείο, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι συνέλαβαν τους δύο Αλβανούς, όπως την 15χρονη και την 28χρονη Ρομά για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και πλαστογραφίας πιστοποιητικών, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο.

Η έρευνα συνεχίζεται, ενώ οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο: Πήγαν να «γράψουν» το μωρό σε άλλη γυναίκα και τους συνέλαβε η αστυνομία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.