ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 41χρονος από δάγκωμα φιδιού

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας από ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος βρίσκονταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε αγροτική έκταση πλησίον των Αμοργιανών Βάλτου, όταν τον δάγκωσε φίδι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο Μεταφέρθηκε χωρίς...
Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 41χρονος από δάγκωμα φιδιού

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας από ένα τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 41χρονος βρίσκονταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε αγροτική έκταση πλησίον των Αμοργιανών Βάλτου, όταν τον δάγκωσε φίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκης Τσοχατζόπουλος: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Σισμανόγλειο

Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου, στην καρότσα ενός αγροτικού, όπου η ιατρός και το προσωπικό που βρίσκονταν εκεί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για 50 λεπτά περίπου για να τον σώσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο νεκρός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Πηγή: agriniopress.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραγωδία στην Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 41χρονος από δάγκωμα φιδιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.