ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρνισσα: Βεβήλωσαν το Μνημείο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Στο στόχαστρο βανδάλων που έγραψαν συνθήματα βρέθηκε το Μνημείο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Άρνισσα Πέλλας. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, πριν από την εκδήλωση για την σημερινή Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων οι δράστες έγραψαν συνθήματα στο πλακόστρωτο, μπροστά από το μνημείο. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που...
Άρνισσα: Βεβήλωσαν το Μνημείο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Στο στόχαστρο βανδάλων που έγραψαν συνθήματα βρέθηκε το Μνημείο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Άρνισσα Πέλλας.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Έδεσσας, Δημήτρης Γιάννου, πριν από την εκδήλωση για την σημερινή Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων οι δράστες έγραψαν συνθήματα στο πλακόστρωτο, μπροστά από το μνημείο. Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Το…παραλήρημα της Ελλάδας τη 19η Μαΐου δεν συμβαδίζει με τα ιστορικά γεγονότα»

Ο δήμος παρείχε τα απαραίτητα εργαλεία στα μέλη του τοπικού Συλλόγου Ποντίων, που έσβησαν τα συνθήματα.

Οι άγνωστοι έγραψαν στο πλακόστρωτο του μνημείου: ΚΕΜΑΛ – ΧΙΤΛΕΡ – ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ – ΜΕΤΑΞΑΣ = ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρνισσα: Βεβήλωσαν το Μνημείο Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.