ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρνήθηκε να δείξει Safe Pass και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη εστιατορίου

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Λεμεσό δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από πελάτη αφού αρνήθηκε να υποδείξει το Safe Pass του στην είσοδο του μαγαζιού.
Αρνήθηκε να δείξει Safe Pass και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη εστιατορίου

Κύπρος: Ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Λεμεσό δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από πελάτη αφού αρνήθηκε να υποδείξει το SefaPass του στην είσοδο του μαγαζιού.

Όπως ανέφερε η Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν το συγκεκριμένο πρόσωπο αρνήθηκε να δείξει στον ιδιοκτήτη το Safe Pass του. Στην προσπάθειά του να τον βγάλει εκτός υποστατικού ο 51χρονος ιδιοκτήτης, δέχθηκε επίθεση μαχαίρι.

Ο 51χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από μαχαίρι στο χέρι και θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ως εκτός κινδύνου.

Σχετικά με τον δράστη της επίθεσης, δόθηκε η περιγραφή του από τον 51χρονο ιδιοκτήτη ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα στη Σταμάτα Αττικής

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τι αποφάσισε η κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εκπαιδευτικών

Παναθηναϊκός: Παραμένει και τη νέα χρονιά ο Κασελάκης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρνήθηκε να δείξει Safe Pass και μαχαίρωσε τον ιδιοκτήτη εστιατορίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.