ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρρωστημένα μυαλά: Καταγγελία για φόλες σε λουκάνικα με καρφιά (pics)

Μία απίστευτη καταγγελία για φόλες σε λουκάνικα με καρφιά είδε το «φως» της δημοσιότητας. Από τύχη και έγκαιρη περίθαλψη ζει ένα σκυλάκι!
Αρρωστημένα μυαλά: Καταγγελία για φόλες σε λουκάνικα με καρφιά (pics)

Μία απίστευτη καταγγελία για φόλες σε λουκάνικα με καρφιά είδε το «φως» της δημοσιότητας. Από τύχη και έγκαιρη περίθαλψη ζει ένα σκυλάκι!

Καταγγελία για φόλες σε λουκάνικα με καρφιά έκανε ένας χρήστης του facebook. Το «άρρωστο» περιστατικό σημειώθηκε στη περιοχή Αμαρουσίου-Μελισσίων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται ένα άτυχο σκυλάκι έφαγε φόλες σε λουκάνικα με καρφιά. Ευτυχώς, μετά από πλύση στομάχου το σκυλί τα κατάφερε, καθώς δεν είχε προλάβει να κάνει πέψη.

Αναλυτικά η ανάρτηση-καταγγελία: 

«ΠΡΟΣΟΧΉ !!! ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΑΜΑΡΟΥΣΊΟΥ- ΜΕΛΙΣΣΊΩΝ( Οδ.Αλιστρατη).Σήμερα το βράδυ η μασκότ της γειτονιάς, η Ντάλια πήγε την καθιερωμένη της βόλτα. Κατά την επιστροφή μας επί της οδού Αλιστράτη, η Ντάλια έφαγε φόλα. Μπορώ να πω ότι σταθήκαμε τυχεροί που πήγαμε το σκυλί εγκαίρως σε εφημερεύον κλινική. Μετά από μια απλή πλύση στομάχου το σκυλί τα κατάφερε, καθώς δεν είχε προλάβει να κάνει πέψη. Έχουμε φτάσει στο σημείο να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς, που ο φίλος μας- γιατί φίλος και όχι κτήμα μας είναι- στάθηκε τυχερός, που για πέντε δέκα λεπτά κατάφερε να ζήσει. Προς ενημέρωση, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ποινικού κώδικα οι παραβάτες του παρόντος νόμου, τιμωρούνται με μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης έως πέντε (5) χρόνια και χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες (5.000) έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ. Απορώ πως μπορεί κανείς να κοιμάται ήσυχος όταν έχει κάνει κάτι τέτοιο.Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες αποδείξεις …. ευτυχώς όμως δεν υπάρχουν και οι φολες».

Μητροπολίτης Μόρφου για κορονοϊό: «Θέλουν να φύγει πολύς κόσμος, εγώ δεν έβαλα ποτέ μάσκα»

Ελλάδα – Κύπρος: Εβδομήντα τρεις φιλαρμονικές ορχήστρες για τα 200 χρόνια (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρρωστημένα μυαλά: Καταγγελία για φόλες σε λουκάνικα με καρφιά (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.