ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση Απαγόρευσης: Παραδίδεται το τελικό σχέδιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην επιστροφή στην κανονικότητα και την άρση της απαγόρευσης εξετάζουν στην κυβέρνηση για τις πρώτες μέρες του Μαΐου. Συγκεκριμένα την Παρασκευή θα δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη το τελικό σχέδιο για τη σταδιακή άρση των περιορισμών, που είχαν τεθεί λόγω του κορονοϊού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα μελετήσει το Σαββατοκύριακο τα όσα αναφέρονται, προκειμένου...
Άρση Απαγόρευσης: Παραδίδεται το τελικό σχέδιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στην επιστροφή στην κανονικότητα και την άρση της απαγόρευσης εξετάζουν στην κυβέρνηση για τις πρώτες μέρες του Μαΐου.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή θα δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη το τελικό σχέδιο για τη σταδιακή άρση των περιορισμών, που είχαν τεθεί λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα μελετήσει το Σαββατοκύριακο τα όσα αναφέρονται, προκειμένου να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για αυτό που έρχεται την επόμενη μέρα.

Το μεγάλο… αγκάθι συνεχίζει να είναι το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία, κάτι το οποίο πρόκειται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση που έγινε μεταξύ της επιτροπής σε λοιμωξιολόγων, εκφράστηκαν αρκετές απόψεις οι οποίες ήταν αντίθετες μεταξύ τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο «χτύπημα» της ΕΛ.ΑΣ στον παράνομο τζόγο

Ο Σωτήρης Τσιόδρας από τη δική του πλευρά πάντως τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των σχολείων, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι συναδέλφων του τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει.

Την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Πάντως δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επανέναρξη των μαθημάτων για τη Γ’ Λυκείου στις 11 Μαΐου, πρόκειται να διεξαχθούν τέλη Ιουνίου οι Πανελλαδικές εξετάσεις.

Από κει και πέρα η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να άρει τα μέτρα προκειμένου να αρχίσουν οι λειτουργίες στα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και το λιανεμπόριο, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει το άνοιγμα των μεγάλων εμπορικών κέντρων.

Τέλος από τις 25 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η επαναλειτουργία των καφέ, των εστιατορίων και των μπαρ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση Απαγόρευσης: Παραδίδεται το τελικό σχέδιο στον Κυριάκο Μητσοτάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.