ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρση μέτρων – Χαμός: Πήγαν όλοι στις παραλίες! (vid)

Αυξημένη είναι η κίνηση στην παραλιακή, καθώς είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν εντός του νομού χωρίς περιορισμούς, μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω κορονοϊού. Με τις… ευλογίες του καιρού, οι Αθηναίοι, με όποιο μέσο μπορούν, εξορμούν στις κοντινές παραλίες για να απολαύσουν τη θάλασσα και τον...
Άρση μέτρων – Χαμός: Πήγαν όλοι στις παραλίες! (vid)

Αυξημένη είναι η κίνηση στην παραλιακή, καθώς είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που οι πολίτες μπορούν να μετακινηθούν εντός του νομού χωρίς περιορισμούς, μετά τη σταδιακή άρση των μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω κορονοϊού.

Με τις… ευλογίες του καιρού, οι Αθηναίοι, με όποιο μέσο μπορούν, εξορμούν στις κοντινές παραλίες για να απολαύσουν τη θάλασσα και τον ήλιο στις παραλίες.

Η κίνηση είναι αυξημένη στην παραλιακή, με τα αυτοκίνητα να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Πεδίο μάχης η Κυψέλη: ΜΑΤ έριξαν χημικά για να διαλύσουν συγκέντρωση (pics)

Ο καλός καιρός, οι σχετικά υψηλές θερμοκρασίες και η απουσία περιορισμών στις μετακινήσεις στο πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση του lockdown έφερε αρκετούς πολίτες στις παραλίες.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται θερμή εισβολή με τα θερμόμετρα να φτάνουν έως και τους 35 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά και τα νότια.

Δείτε video:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρση μέτρων – Χαμός: Πήγαν όλοι στις παραλίες! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.