×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο


    Κώστας Παπαδόπουλος

Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και έργα στην Αθήνα θα δυσκολέψουν την ζωή των πολιτών που θα μετακινηθούν με τα οχήματα τους αύριο Σάββατο (15/2) αλλά και την Κυριακή (16/2).

Λόγω εκτέλεσης εργασιών επισκευής γέφυρας σήμανσης, στις 16.02.2020 και κατά τις ώρες 10:00΄ έως 14:00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Κηφισού, περιοχής Δήμου Νίκαιας/Αγ.Ι.Ρέντη, 500μ. από το ύψος της συμβολής με την έξοδο προς Π. Ράλλη, σε μέγιστο μήκος 100 μ., εναλλάξ ανά λωρίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Επίσης λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: «5ος Εύκλειος Αγώνας Βουνού Νότιου Υμηττού», την Κυριακή 16/02/2020 και κατά τις ώρες 09.25΄- 12.30΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς, περιοχής Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

– Τριπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Ασίας και Αθ. Διάκου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.

– Αθ. Διάκου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τριπόλεως και Αργοναυτών.

– Αργοναυτών, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Μιλήτου.

– Μιλήτου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αργοναυτών και της εισόδου στο όρος Υμηττός (ανώνυμη χωμάτινη οδός).

Παράλληλα σύμφωνα με την Τροχαία λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Αθήνα, στις 15 και 16/02/2020 και κατά τις ώρες 07.00΄ έως 19.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Δήμο Νέας Ιωνίας και συγκεκριμένα:

· στην Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου, μεγίστου πλάτους 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στο τμήμα της μεταξύ των ο.α. 90 και 120, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

· στην Λεωφ. Ηρακλείου, μεγίστου πλάτους 2,5 μ. από το δεξιό άκρο του οδοστρώματος, στο τμήμα της μεταξύ των ο.α. 215 και 225, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών, στις 15 και 16.02.2020 και κατά τις ώρες 07.30΄ έως 14.00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον Αυτοκινητόδρομο Α1 (Π.Α.Θ.Ε.), περιοχής Δήμων Μεταμόρφωσης, Διονύσου και Ωρωπού, στο τμήμα του μεταξύ των χ/θ 15,169 και 32,355 (μετωπικά Διόδια Αφιδνών), εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων στην Αθήνα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα τραγούδι για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη από τους Ελευθερίου, Νταλάρα, Πασχαλίδη (vid)

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram


Τελευταία Νέα