ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική: 1000 σπίτια χωρίς ρεύμα – «Μάχη» για να λυθεί το πρόβλημα

Στην Αττική τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση συνεχίζονται καθώς 1000 σπίτια παραμένουν δίχως ρεύμα μετά το... πέρασμα της Μήδειας.
Αττική: 1000 σπίτια χωρίς ρεύμα – «Μάχη» για να λυθεί το πρόβλημα

Στην Αττική τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση συνεχίζονται καθώς 1000 σπίτια παραμένουν δίχως ρεύμα μετά το… πέρασμα της Μήδειας.

Στην Αττική η κακοκαιρία «Μήδεια» προκάλεσε πάρα πολλά προβλήματα που ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί. Μέχρι χθες το βράδυ περίπου 1000 σπίτια παρέμεναν χωρίς ηλεκτροδότηση σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Τα τελευταία προβλήματα μετά από πέντε ημέρες απίστευτης ταλαιπωρίας εντοπίζονταν στα βόρεια προάστια και οι εργασίες αποκατάστασης των βλαβών που προκάλεσε η κακοκαιρία, θα συνεχίζονταν και το βράδυ προκειμένου να ηλεκτροδοτηθούν και τα υπόλοιπα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα από τις αρχές της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στην Αττική ήταν 70.000.

Ελληνοτουρκικά: «Φορτωμένο» στρατιώτες το Τσεσμέ – Η ατάκα στο ΓΕΝ για να το…. ρυμουλκύσουν!

Η Εθνική ομάδα των πρωτάρηδων κόντρα στη Βοσνία

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αττική: 1000 σπίτια χωρίς ρεύμα – «Μάχη» για να λυθεί το πρόβλημα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.