ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάχαλο με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων – Πάει να τα μπαλώσει η Πελώνη

Μπάχαλο έχει δημιουργηθεί με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων, αναγκάζοντας την Αριστοτελία Πελώνη να προσπαθήσει να μαζέψει τα ασυμάζευτα!
Μπάχαλο με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων – Πάει να τα μπαλώσει η Πελώνη

Μπάχαλο έχει δημιουργηθεί με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων, αναγκάζοντας την Αριστοτελία Πελώνη να προσπαθήσει να μαζέψει τα ασυμάζευτα!

Πελώνη: Να τα μπαλώσει προσπάθησε η Αριστοτελία Πελώνη που εκπροσωπεί την Ελληνική Κυβέρνηση. Η κ. Πελώνη κλήθηκε να δώσει απαντήσεις αναφορικά με το ζήτημα των απολύσεων των ανεμβολίαστων που έχει μετατραπεί σε μπάχαλο τις τελευταίες ώρες.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η Κυβερνητική εκπρόσωπος, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να έρθει μια νομοθετική ρύθμιση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, η οποία δε θα συνδέει την υποχρεωτικότητα με τις απολύσεις

Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, για την παραπομπή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των δημόσιων υπαλλήλων που αρνούνται να εμβολιαστούν, η κ. Πελώνη σημείωσε ότι «ο κ. Βορίδης αναφέρθηκε στο ισχύον πλαίσιο για τους δημοσίους υπαλλήλους και η υποχρεωτικότητα που ανακοινώθηκε είναι ένα ειδικό πλαίσιο. Θα έρθει νομοθετικό πλαίσιο που θα ρυθμίζει αυτά τα ζητήματα που δε θα συνδέει την υποχρεωτικότητα σε καμία περίπτωση με απολύσεις».

Συμπλήρωσε δε ότι τα ζητήματα που αφορούν στις αναστολές εργασίας στις δημόσιες δομές, θα εξειδικευτούν εν ευθέτω χρόνο, ενώ σε ό,τι αφορά στις ιδιωτικές, ο μη εμβολιασμός σημαίνει απόχή από την εργασία άνευ αποδοχών.

Σχετικά με το ενδεχόμενο τοπικών lockdown μόνο για ανεμβολίαστους που προανήγγειλε ο  Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε ότι «όπου χρειάζεται θα παρεμβαίνουμε. Πρόθεση της κυβέρνησης να μην πάει σε οριζόντιο lockdwon, αφού υπάρχει η ασπίδα του εμβολίου».

Τέλος, η κυβερνητική εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι σε τηλεδιάσκεψη που είχε το πρωί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με τους θεσμούς, έγινε δεκτή η πρόταση του για τη ρύθμιση των χρεών της πανδημίας τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα «γενναίο σύστημα ρύθμισης για τους κορωνόπληκτους», οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές σε λίγη ώρα από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Διαβάστε επίσης:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Σε αυτές τις χώρες εφαρμόζεται και ζήλεψαν και εδώ

ΝτιΛέο: «Εξαιρετική η κουβέντα μου με τον Λυκογιάννη, για αυτό είπα το… ναι»

Survivor spoiler: Ο Ατζούν ψάχνει τη «βόμβα» με Λουκά Βύντρα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάχαλο με τις απολύσεις των ανεμβολίαστων – Πάει να τα μπαλώσει η Πελώνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.