ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπαϊρακτάρης: Χάος με τα μέτρα – «Δεν μας έχουν πει τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους»

Προβληματισμός υπάρχει στις επιχειρήσεις αναφορικά με τα νέα μέτρα και ο Σπύρος Μπαϊρακτάρης μίλησε για το... αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί.
Μπαϊρακτάρης: Χάος με τα μέτρα – «Δεν μας έχουν πει τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους»

Προβληματισμός υπάρχει στις επιχειρήσεις αναφορικά με τα νέα μέτρα και ο Σπύρος Μπαϊρακτάρης μίλησε για το… αλαλούμ που έχει δημιουργηθεί.

Ιδιαίτερος προβληματισμός υπάρχει στους ανθρώπους της εστίασης σχετικά με τους εμβολιασμένους και μεικτούς χώρους και ο Σπύρος Μπαϊρακτάρης ήταν ένας από αυτούς που μίλησε για το… χάος που επικρατεί στον κλάδο.

Όπως τόνισε μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, δεν έχει δοθεί καμία ενημέρωση από το κράτος για τα νέα μέτρα που είναι στα σκαριά και άπαντες βρίσκονται στην αναμονή.

«Για το πελάτη μπορώ εγώ να πω εμβολιάσου; Δεν μπορώ να τον υποχρεώσω. Τι θα του πω δηλαδή πήγαινε κάνε εμβόλιο και έλα να φας σουβλάκι; Η γνώμη μου βέβαια είναι να εμβολιαστούν όλοι. Εμάς στο υπουργείο οι υπηρεσίες δεν μας έχουν ενημερώσει για τίποτα. Είμαστε εντελώς ανενημέρωτοι. Περιμένουμε τις εντολές και εμείς θα βαδίσουμε όπως πρέπει», είπε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του γνωστού ψητοπωλείου.

«Θα κάνουμε ό,τι πει το κράτος και οι επιστήμονες, αλλά μη τα φορτώσουν στους ταβερνιάρηδες», είπε και συνέχισε, «Είναι δύσκολα αυτά τα πράγματα. Τι να πεις σε έναν πελάτη που έρχεται 30,40 χρόνια να του πω φίλε μου δεν σε βάζω μέσα φύγε; Είναι δύσκολα και κάτι πρέπει να βρουν οι επιστήμονες για αυτό», κατέληξε.

Παράλληλα και άλλοι άνθρωποι του κλάδου εξέφρασαν την ανησυχία τους σχετικά με το τι μέλλει γενεσθαι και το γεγονός πως τους βάζουν στη διαδικασία να διαλέξουν ποιον θα βάζουν στα μαγαζιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός: Μπάχαλο με τα μέτρα – Τι ισχύει από σήμερα για ταξίδια, ψυχαγωγία και γήπεδα!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ύποπτη κίνηση του πιλότου έξι ημέρες πριν τη δολοφονία-Ήταν προσχεδιασμένος ο φόνος;

Survivor 5/7 spoiler: Οριστικό! Αυτός κερδίζει σήμερα στον τελικό!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαϊρακτάρης: Χάος με τα μέτρα – «Δεν μας έχουν πει τι θα κάνουμε με τους ανεμβολίαστους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.