ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκινά η δίκη του δολοφόνου της Καρολάιν – Οι μάρτυρες έκπληξη

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο, την Παρασκευή 8 Απριλίου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν.
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκινά η δίκη του δολοφόνου της Καρολάιν – Οι μάρτυρες έκπληξη

Ξεκινά πολυαναμενόμενη δίκη για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νέρα, σε ένα έγκλημα που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δηλαδή πριν από περίπου έναν χρόνο. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο την ερχόμενη Παρασκευή στις 8 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος πιλότος, πριν από λίγες εβδομάδες είχε εντοπιστεί με κινητό στις φυλακές, κάτι που απαγορεύεται. Ετσι του επιβλήθηκε ποινή της στέρησης εργασίας για έξι μήνες. Επίσης σας είχαμε ενημερώσει για τους ποιους ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να καλούσε από το εν λόγω τηλέφωνο.

Παράλληλα είχατε διαβάσει ότι η ψυχολόγος της Καρολάιν σπάει τη σιωπή της, και αναφέρεται στο τι τι είχε πει η άτυχη 19χρονη στις μεταξύ τους συζητήσεις.

Οσον αφορά τη δίκη που θα διεξαχθεί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News» υπάρχει λίστα με 19 μάρτυρες, μεταξύ εκ των οποίων αποτελούν έκπληξη.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Real News» υπάρχει λίστα με 19 μάρτυρες, μεταξύ εκ των οποίων αποτελούν έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα στο δικαστήριο αναμένεται να εμφανιστούν άτομα που δεν είχαν κληθεί από την Αστυνομία κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της δολοφονίας της Καρολάιν.

Από την πλευρά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα παρουσιάσει πέντε μάρτυρες, εκ των οποίων οι δύο είναι επιστήμονες με ιατρικό υπόβαθρο. Οπως αναφέρει η εφημερίδα η υπεράσπιση του πιλότου, μαζί με τη συμβολή των δύο γιατρών, θα επιχειρήσει να πείσει ότι για τους συχνούς καυγάδες που είχε το ζευγάρι ευθυνόταν η Καρολάιν και οι συχνές «εκρήξεις» της.

Συνήγορος υπεράσπισης είναι ο νομικός Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Στους μάρτυρες υπεράσπισης τώρα, θα παρουσιαστούν δύο φίλες της νεαρής μητέρας, η γειτόνισσα του ζευγαριού, αστυνομικοί που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και η ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή.

Καθοριστικής σημασίας αναμένεται να και η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας Ελένης Μυλωνοπούλου, η οποία επιβεβαίωσε στη «Real News» ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα βρεθεί στο δικαστήριο και θα καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για τη σχέση του ζευγαριού.

«Παρών» στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο θα είναι και το φιλοζωικό σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη» που έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του 34χρονου πιλότου για τις αποτρόπαιες πράξεις και τον απαγχονισμό της σκυλίτσας που είχε υιοθετήσει το ζευγάρι για να μεγαλώσει μαζί με την κόρη τους Λύδια.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξεκινά η δίκη του δολοφόνου της Καρολάιν – Οι μάρτυρες έκπληξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.