ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπάει τη σιωπή της η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τι της είχε αποκαλύψει!

Η βασική µάρτυρας κατηγορίας Ελένη Μυλωνοπούλου, εξηγεί πώς οδήγησε την Αστυνοµία στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήµατος.
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπάει τη σιωπή της η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τι της είχε αποκαλύψει!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η στιγμή της κρίσης πλησιάζει. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο στις 8 Απριλίου, με την σύµβουλο Ψυχικής Υγείας της Καρολάιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, να προχωρά σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η ίδια λοιπόν επισκεπτόταν το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και στο τέλος της εβδοµάδας θα περάσει το κατώφλι του δικαστηρίου για να καταθέσει όσα γνώριζε για τον πιλότο και την 20χρονη σύζυγό του.

Αυτή τη φορά, συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο ΘΕΜΑ αποκαλύπτει σηµαντικές και άγνωστες πτυχές της υπόθεσης: από τον ρόλο που κλήθηκε να παίξει στο Τµήµα Ανθρωποκτονιών δίνοντας µυστικά στοιχεία της υπόθεσης που δεν καταγράφηκαν στις καταθέσεις της µέχρι το «µυστήριο µε τις Κυριακές».

Σχετικά με την γνωριμία της με το ζευγάρι: 

«Από την πρώτη επίσκεψη φαινόταν ότι το ζευγάρι είχε µια νοσηρή σχέση. ∆ιότι όταν ήρθαν και οι δύο, ο µεν Αναγνωστόπουλος πήρε τον λόγο να εξηγήσει τον σκοπό της επίσκεψης, την ίδια ώρα που η Καρολάιν δεν µιλούσε καθόλου.

Μίλησε µόνο όταν µείναµε µόνες. Ο Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να µε πείσει πόσο ευτυχισµένοι ήταν και ότι το µόνο πρόβληµα ήταν µια «µικρή κατάθλιψη λοχείας».

Όταν του είπα να µας αφήσει µόνες για να δω η Καρολάιν τι θέλει να µου πει, η πρώτη της κουβέντα ήταν: «Εγώ θέλω να φύγω από το σπίτι. ∆εν τον θέλω, θέλω να πάρω το παιδί µου και να φύγω. Ψάχνω σπίτι. Είχα ξαναψάξει στο Χαλάνδρι, τώρα θέλω να ψάξω για σπίτι στο Σύνταγµα».

Γιατί σταµάτησαν τις συνεδρίες;

«Η Καρολάιν είχε αρχίσει να µου ανοίγεται πολύ και είχε φτάσει σε πάρα πολύ λεπτά προσωπικά ζητήµατα. Τότε ήταν που ξαφνικά λαµβάνω ένα µήνυµα ότι σταµατάµε τις συνεδρίες».

Φοβόταν τον Μπάµπη;

«Στο τέλος ναι. Μου το είπε τον Ιανουάριο. Μέχρι τότε δεν είχε πει κάτι. Συνεχίζονταν οι συνεδρίες και κάθε φορά η Καρολάιν ανοιγόταν ακόµα και περισσότερο. Αρχισε λοιπόν να λέει κάποια πράγµατα αναφορικά µε τη δουλειά του Μπάµπη.

∆ηλαδή; «Ότι άρχισε να δουλεύει και Κυριακές. Οτι µια Κυριακή ήταν να περάσουν µαζί και θα τη βοηθούσε και µε το µωρό και εκείνος έφυγε γιατί είχε πελάτες που κάπου θα τους πήγαινε. Όταν µάλιστα µου το είπε αυτό απόρησα. Η Καρολάιν όµως ήταν ένα παιδί άπειρο, ευαίσθητο και ειλικρινές.

Έτσι, δυστυχώς, ό,τι λέγαµε κατά τις συνεδρίες µας, λίγες ηµέρες ή ώρες αργότερα-µετά από µια διαφωνία µε τον Μπάµπη- τα έλεγε όλα στον Μπάµπη. Και άρα ο σύζυγος ήξερε τι είχε ειπωθεί από την Καρολάιν σε εµένα και τι συµβουλές είχα δώσει εγώ σε εκείνη. Η Καρολάιν δεν τον ζήλευε».

– Θεωρείτε ότι η Καρολάιν έµαθε κάτι και έπρεπε αυτός να της κλείσει το στόµα;

«Μπορεί να έµαθε κάτι. Μπορεί σε έναν καβγά, γιατί η Καρολάιν ήταν ένα παιδί, να του είπε πράγµατα που δεν έπρεπε. Ίσως να του είπε κάτι, ότι ξέρει και θα πάει να το πει και θα τον κάνει ρεζίλι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι, όταν έκοψε απότοµα τις συνεδρίες η Καρολάιν, ήταν τότε που παραπονούνταν έντονα επειδή «έλειπε τις Κυριακές ο Μπάµπης». Αυτό ήταν ένα κοµβικό σηµείο. Και εκείνη άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι συµβαίνει. Γιατί έλειπε τις Κυριακές».

Πότε επικοινωνήσατε τελευταία φορά;

«Το Σάββατο 5 Ιουνίου, 19:54, είχα µια κλήση που δεν την είχα απαντήσει και του έστειλα µήνυµα: «Είχα µία κλήση από σένα. Συνέβη κάτι;». Και µε πήρε πίσω. Ηταν πριν από το µνηµόσυνο που οµολόγησε».




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπάει τη σιωπή της η ψυχολόγος της Καρολάιν – Τι της είχε αποκαλύψει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.