ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bενζίνη – Τιμή: Απίστευτο πόσο θα έχει σε 40 μέρες σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Τρόμος

Σε συναγερμό έχει τεθεί η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα επίπεδα των τιμών των καυσίμων.
Bενζίνη – Τιμή: Απίστευτο πόσο θα έχει σε 40 μέρες σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Τρόμος

Bενζίνη – Τιμή: Απίστευτο πόσο θα έχει σε 40 μέρες στην Αθήνα αφού έκθεση που έχει στα χέρια της η κυβένηση έχει προκαλέσει τρόμο.

Εφιαλτικές είναι οι προβλέψεις για το πόσο θα φτάσει η αμόλυβη το λίτρο, σύμφωνα με έκθεση που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε συναγερμό έχει τεθεί η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα επίπεδα των τιμών των καυσίμων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews, σε γνώστη του Μεγάρου Μαξίμου περιήλθε πρόσφατα μελέτη, η οποία αναλύει τα σημερινά δεδομένα και προβλέπει εντός 40 ημερών, τη τιμή της βενζίνης να φτάσει στα μεγάλα αστικά κέντρα μέχρι και 2,80 ευρώ το λίτρο.

Μάλιστα η τιμή της αμόλυβδης στα νησιά αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 3 ευρώ το λίτρο.

Η μόνη ελπίδα της κυβέρνησης είναι η αύξηση της παραγωγής ενώ στην αύξηση της τιμής της βενζίνης συντελεί η πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου, το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο και η άνοδος των εναέριων μετακινήσεων στην Βόρεια Ευρώπη, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Η τιμές στις οποίες έχει σκαρφαλώσει το ρεύμα, έχει κάνει την κυβέρνηση να δημιουργήσει το Power Pass, όπου οι πολίτες που έχουν χρεωθεί πολύ μεγάλα ποσά τους τελευταίους μήνες θα λάβουν κάποιοι χρήματα πίσω.

Το ποσό όπως έχει ανακοινωθεί μπορεί να φτάσει μέχρι τα 600 ευρώ και με αυτό τον τρόπο αλλά και την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θέλει να βοηθήσει τα νοικοκυριά και τους επαγγελματίες.

Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει σε λίγες μέρες και το Power Pass θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Φυσικά δε θα λάβουν όλοι 600 ευρώ, αλλά το ποσό ξεκινάει από τα 18 και φτάνει μέχρι εκεί με τον εξής μαθηματικό τύπο:

Ποσό επιστροφής = [Ποσό ρήτρας αναπροσαρμογής λογαριασμού που εκδόθηκε εντός του μηνός – Ποσό έκπτωσης από το κράτος επί της ρήτρας αναπροσαρμογής – Ποσό έκπτωσης από τον πάροχο επί της ρήτρας αναπροσαρμογής] * Ποσοστό συνιδιοκτησίας ή χρήσης * 60%.

Διαβάστε επίσης:

Απαλλαγή φόρου – ανακαινίσεις: Ποιοι μπορούν να πάρουν έως 1.600 ευρώ!

Power Pass – Ρεύμα τιμή: Δείτε πώς θα πάρετε τα 600 ευρώ!

Bενζίνη – Τιμή: Απίστευτο πόσο θα έχει σε 40 μέρες σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Τρόμος
Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bενζίνη – Τιμή: Απίστευτο πόσο θα έχει σε 40 μέρες σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Τρόμος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.