ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Power Pass – Ρεύμα τιμή: Δείτε πώς θα πάρετε τα 600 ευρώ!

Πολύς ο κόσμος που περιμένει τα 600 ευρώ που θα του επιστρέψει η κυβέρνηση από τις υπέρογκες χρεώσεις στο ρεύμα ή αλλιώς το Power Pass.
Power Pass – Ρεύμα τιμή: Δείτε πώς θα πάρετε τα 600 ευρώ!

Η τιμές στις οποίες έχει σκαρφαλώσει το ρεύμα, έχει κάνει την κυβέρνηση να δημιουργήσει το Power Pass, όπου οι πολίτες που έχουν χρεωθεί πολύ μεγάλα ποσά τους τελευταίους μήνες θα λάβουν κάποιοι χρήματα πίσω.

Το ποσό όπως έχει ανακοινωθεί μπορεί να φτάσει μέχρι τα 600 ευρώ και με αυτό τον τρόπο αλλά και την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θέλει να βοηθήσει τα νοικοκυριά και τους επαγγελματίες.

Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει σε λίγες μέρες και το Power Pass θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Φυσικά δε θα λάβουν όλοι 600 ευρώ, αλλά το ποσό ξεκινάει από τα 18 και φτάνει μέχρι εκεί με τον εξής μαθηματικό τύπο:

Ποσό επιστροφής = [Ποσό ρήτρας αναπροσαρμογής λογαριασμού που εκδόθηκε εντός του μηνός – Ποσό έκπτωσης από το κράτος επί της ρήτρας αναπροσαρμογής – Ποσό έκπτωσης από τον πάροχο επί της ρήτρας αναπροσαρμογής] * Ποσοστό συνιδιοκτησίας ή χρήσης * 60%.

Για περισσότερη ανάλυση ώστε να γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε, δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Mega:




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Power Pass – Ρεύμα τιμή: Δείτε πώς θα πάρετε τα 600 ευρώ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.