ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή – Στις παραλίες οι Αθηναίοι

Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην παραλιακή  από νωρίς το πρωί, αφού αρκετοί Αθηναίοι θέλησαν να βρεθούν στις παραλίες λόγω του καύσωνα που επικρατεί. Η κυβέρνηση δείχνοντας ότι φοβάται το συνωστισμό σε ελεύθερες παραλίες, αποφάσισε να ανοίξει τις οργανωμένες, για να τηρούνται οι αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββίδης: Συγκινητικό τεράστιο πανό του Ιβάν...
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή – Στις παραλίες οι Αθηναίοι

Μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην παραλιακή  από νωρίς το πρωί, αφού αρκετοί Αθηναίοι θέλησαν να βρεθούν στις παραλίες λόγω του καύσωνα που επικρατεί.

Η κυβέρνηση δείχνοντας ότι φοβάται το συνωστισμό σε ελεύθερες παραλίες, αποφάσισε να ανοίξει τις οργανωμένες, για να τηρούνται οι αποστάσεις και όλα τα μέτρα ασφαλείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββίδης: Συγκινητικό τεράστιο πανό του Ιβάν σκέπασε το Δημαρχείο (vid-pic)

Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα έγιναν αρκετές εργασίες ώστε να τοποθετηθούν οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες, στα κατάλληλα σημεία.

Ο όγκος των αυτοκινήτων είναι αρκετά μεγάλος, με αποτέλεσμα τα ΙΧ να είναι κολλημένα και τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 36 βαθμούς.

Δείτε το χάρτη προκειμένου να καταλάβετε που ακριβώς εντοπίζεται το μποτιλιάρισμα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή – Στις παραλίες οι Αθηναίοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.