ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαββίδης: Συγκινητικό τεράστιο πανό του Ιβάν σκέπασε το Δημαρχείο (vid-pic)

Στην πρόσοψη του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το τεράστιων διαστάσεων πανό, στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το 1919. Το συγκεκριμένο πανό, το οποίο αποτελεί προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον Δήμο Θεσσαλονίκης και υπάρχει πλέον στο Δημαρχείο παρουσία του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τη...
Σαββίδης: Συγκινητικό τεράστιο πανό του Ιβάν σκέπασε το Δημαρχείο (vid-pic)

Στην πρόσοψη του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το τεράστιων διαστάσεων πανό, στη μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου το 1919.

Το συγκεκριμένο πανό, το οποίο αποτελεί προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον Δήμο Θεσσαλονίκης και υπάρχει πλέον στο Δημαρχείο παρουσία του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τη φωτογραφία, που ακολουθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Έδειραν τη… γνωστή παρουσιάστρια σε πορεία (vid)

Μιλώντας στην κάμερα του OPEN και στον συνάδελφο Άρη Κουτσιούκη, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, που παρακολούθησε από κοντά την όλη διαδικασία, τόνισε:

«Δυστυχώς αλλιώς σκεφτόμασταν αυτές τις εκδηλώσεις κι αλλιώς τις πραγματοποιούμε λόγω του κορονοΐού. Ο Ποντιακός Ελληνισμός αποτελεί ένα πολύτιμο πετράδι για τη Θεσσαλονίκη, η οποία υποδέχθηκε και φιλοξένησε τους Έλληνες του Πόντου.

Τιμούμε την επέτειο της 19ης Μαΐου και ο Δήμος θα συνδράμει με πρώτο εμένα, να αναγνωριστεί παγκοσμίως η γενοκτονία των Ποντίων. Το οφείλουμε στους 353 χιλιάδες που έχασαν τη ζωή τους.

Ευχαριστούμε τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς με δική του πρωτοβουλία έχουμε αυτό το πανό. Την Τρίτη, είναι προγραμματισμένη εκδήλωση με επιμνημόσυνη δέηση, στο μνημείο που βρίσκεται στην πλατεία Αγίας Σοφίας».

Δείτε το γιγαντιαίο πανό:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σαββίδης: Συγκινητικό τεράστιο πανό του Ιβάν σκέπασε το Δημαρχείο (vid-pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.