ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλάνδρι: Σοκ – Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της απ’ το μπαλκόνι!

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται πίσω από την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης 48χρονης προς τον 68χρονο πρώην άντρα της στο Χαλάνδρι.
Χαλάνδρι: Σοκ – Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της απ’ το μπαλκόνι!

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Χαλάνδρι μετά την άγρια δολοφονική επίθεση της 49χρονης γυναίκας προς τον άντρα μπροστά μάλιστα στα έκπληκτα μάτια του παιδιού τους.

Η δολοφονική επίθεση έγινε την Πέμπτη 11/11 μπροστά στη 12χρονη κόρη της δράστιδος. Η 49χρονη, η οποία έχει καταγωγή από την Αλβανία, πυροβόλησε 2 φορές τον 68χρονο οφθαλμίατρο μία στο θώρακα και μία στη κοιλιά.

Η ίδια στη συνέχεια παρέμεινε στο χώρο με το όπλο στο χέρι μέχρι που την συνέλαβε η αστυνομία. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση. Χτες, Παρασκευή, αποσωληνώθηκε και έχει επαφή με το περιβάλλον ωστόσο οι γιατροί παρακολουθούν στενά τη κατάσταση του.

Χαλάνδρι: Η αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής και η απειλή ότι θα ρίξει το παιδί από το μπαλκόνι

Η γυναίκα έχει βεβαρημένο ιστορικό με εμφανείς εμμονικές τάσεις. Στο παρελθόν φέρεται να έχει προσπαθήσει να απαγάγει το παιδί της και με την παρέμβαση της αστυνομίας αυτό αποτράπει.

Συγκεκριμένα, το 2017, η γυναίκα δεν είχε επιστρέψει το παιδί στον πρώην σύντροφό της και τη σύζυγό του όπως ορίζοταν από το νόμο. Έτσι, ο οφθαλμίατρος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Η αστυνομία  εντόπισε τη γυναίκα στο σπίτι της μαζί με το παιδί. Όταν μάλιστα της ζήτησαν να παραδώσει το κορίτσι αυτή απειλούσε ότι θα έριχνε το παιδί από το μπαλκόνι και ζήτησε να φύγουν οι άντρες της ΕΚΑΜ από το σημείο κάτι που έγινε με απόφαση εισαγγελέα.

Βρίσκοντας την ευκαιρία, πήρε το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο και φαίνεται πως είχε σκοπό να εξαφανιστεί με την κόρη της. Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού όμως το οποίο χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο της Πάτρας ματαίωσε τα σχέδιά της.

https://youtu.be/o1W_fUP7hzw

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλάνδρι: Σοκ – Η 49χρονη απειλούσε να πετάξει την κόρη της απ’ το μπαλκόνι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις