ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Επτά οι νεκροί – Σορός εντοπίστηκε στη θάλασσα

Μεγαλώνει η λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη Χαλκιδική καθώς εντοπίστηκε και σορός στη θάλασσα ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους επτά. Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με μέλος της ομάδας των διασωστών, μια σορός ενός άντρα εντοπίστηκε 6 ναυτικά μίλια από την ακτή, ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια. Έτσι...
Χαλκιδική: Επτά οι νεκροί – Σορός εντοπίστηκε στη θάλασσα

Μεγαλώνει η λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη Χαλκιδική καθώς εντοπίστηκε και σορός στη θάλασσα ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους επτά.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, σύμφωνα με μέλος της ομάδας των διασωστών, μια σορός ενός άντρα εντοπίστηκε 6 ναυτικά μίλια από την ακτή, ανάμεσα στη Σωζόπολη και στη Νέα Καλλικράτεια. Έτσι οι νεκροί αυξάνονται στους επτά. Στο σημείο επιχειρούν ένα ρωσικό σκάφος και το πλωτό του Λιμενικού Σώματος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η σορός δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, συνεπώς δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για τον 62χρονο ψαρά που αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης, μετά τη φονική κακοκαιρία που έπληξε τη Χαλκιδική.

Αρκετοί είναι και οι τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στα νοσοκομεία της περιοχής. Το σκηνικό συνθέτουν ξεριζωμένα δέντρα, αναποδογυρισμένα αυτοκίνητα, ενώ οι ζημιές να είναι ανυπολόγιστες.

Οι άνεμοι που έπληξαν την περιοχή είχαν ταχύτητα πάνω από 100 χιλιόμετρα την ώρα!

Αγνοείται ψαράς στη Νέα Καλλικράτεια

Μεγάλη αγωνία υπάρχει για τον ψαρά που αγνοέιται στη Νέα καλλικράτεια. Το Λιμενικό Σώμα πραγματοποιεί έρευνες με κάθε μέσο στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας για τον εντοπισμό ενός 62χρονου αλιέα, που βγήκε το απόγευμα της Τετάρτης για ψάρεμα με το σκάφος του ενώ στην περιοχή επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες.

Στις έρευνες από το πρωί της Πέμπτης συμμετέχει ένα ελικόπτερο Αγκούστα Μπελ της Πολεμικής Αεροπορίας, δύο πλωτά του λιμενικού, παραπλέοντα πλοία αλλά και δύτες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του λιμενικού που θα βουτήξουν στην περιοχή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαλκιδική: Επτά οι νεκροί – Σορός εντοπίστηκε στη θάλασσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.