ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός στον αέρα για το εμβόλιο: «Γιάννη είσαι άδικος! Είσαι άδικος!»

Άναψαν τα αίματα στην «Κοινωνία ώρα Mega» σε συζήτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
Χαμός στον αέρα για το εμβόλιο: «Γιάννη είσαι άδικος! Είσαι άδικος!»

Ορισμένοι τηλεοπτικοί καβγάδες έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Μια παρόμοια περίπτωση σε μικρότερο βέβαια βαθμό έλαβε χώρα και στην «Κοινωνία ώρα Mega» με αφορμή τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Καλεσμένοι ήταν η Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, ο Μιχάλης Γιαννακός, Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, ο Βασίλης Πρασσάς, Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων και ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης.

Όλα άρχισαν μετά από τοποθέτηση του κ. Πρασσά στην οποία ο κ. Στρατάκης αναφέρθηκε σχολιάζοντας ότι κάποιοι πολιτικολογούν.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Ιορδάνης Χασαπόπουλος διέκοψε και τόνισε «ο κ. Πρασσάς δεν το κάνει αυτό. Όποιος βγαίνει σε αυτή την εκπομπή δεν βγαίνει για να πολιτικολογεί και εγώ για τον Πρασσά το λέω αυτό».

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Πρασσάς και ο Γιάννης Στρατάκης άρχισαν να λογομαχούν και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στη μέση να λέει: «Γιάννη, είσαι άδικος! Είσαι άδικος!».

Τον λόγο πήρε στο τέλος η κα Παγώνη τονίζοντας ότι «δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση σε αυτό το επίπεδο! Στόχος αυτή τη στιγμή είναι να εμβολιαστούν και να μπορέσουμε να απελευθερωθούμε από μία μετάλλαξη η οποία είναι τόσο επιθετική».

Η κατάληξη της κουβέντας, ωστόσο, ήταν τρικούβερτος καβγάς τον οποίο έκοψαν οι παρουσιαστές στον αέρα, με την Ανθή Βούλγαρη να λέει: «Να μη συμβεί αυτό που είδαμε και στην κοινωνία. Αυτό που είδαμε τώρα στο παράθυρο, αυτός ο διχασμός, να μη συμβεί και στην κοινωνία».

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός σήμερα: Τα νέα μέτρα ακροβατούν ανάμεσα στη λογική και την παράνοια! – Πάλι «στόχος» εστίαση, αθλητισμός!

Παναθηναϊκός: Δικαιώθηκε στο CAS στη διαμάχη με τον Ολυμπιακό

Τεράστιο το σκάφος του Γιώργου Λιάγκα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός στον αέρα για το εμβόλιο: «Γιάννη είσαι άδικος! Είσαι άδικος!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.