ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Έκαναν γυαλιά καρφιά και έβαλαν φωτιά στο σχολείο (pics)

Καθημερινά τα απογεύματα μαζεύεται πολύς κόσμος στο σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ με μερικούς να μην έχουν και τόσο αγνές προθέσεις.  Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες του zarpanews.gr από το σημείο στα Χανιά, με τους ανεξέλεγκτους νεαρούς κάθε ηλικίας να ξεσπούν με κάθε τρόπο, σπάζοντας τις πόρτες στις τουαλέτες, γράφοντας συνθήματα στους τοίχους και τα πλακάκια, ρίχνοντας κάδους,...
Χανιά: Έκαναν γυαλιά καρφιά και έβαλαν φωτιά στο σχολείο (pics)

Καθημερινά τα απογεύματα μαζεύεται πολύς κόσμος στο σχολικό συγκρότημα του Κουμπέ με μερικούς να μην έχουν και τόσο αγνές προθέσεις. 

Χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες του zarpanews.gr από το σημείο στα Χανιά, με τους ανεξέλεγκτους νεαρούς κάθε ηλικίας να ξεσπούν με κάθε τρόπο, σπάζοντας τις πόρτες στις τουαλέτες, γράφοντας συνθήματα στους τοίχους και τα πλακάκια, ρίχνοντας κάδους, ανάβοντας φωτιές, ακόμα και προσπαθώντας να σπάσουν τις λεκάνες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Αρνείται να φάει η δράστιδα – 4 μέρες άυπνη (vids)

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, με τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου, Γιώργο Φωτόπουλο, να επισημαίνει ότι μόλις πριν λίγο καιρό είχε επισκευαστεί ξανά η πόρτα της τουαλέτας ΑΜΕΑ, ενώ απουσία φύλαξης, κάτι που ισχύει για όλα τα σχολεία της πόλης, ούτε υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν οι υπαίτιοι του συγκεκριμένου περιστατικού, αλλά ούτε και να μπει ένα τέλος σε ανάλογα φαινόμενα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χανιά: Έκαναν γυαλιά καρφιά και έβαλαν φωτιά στο σχολείο (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.