ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιόνια: Βουλευτής της Ν.Δ. θέλει πρόστιμα στους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η βουλευτής της Ν.Δ., Κατερίνα Παπακώστα, ζητά και τα ρέστα από τους χιλιάδες πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες στην Αττική Οδό!
Χιόνια: Βουλευτής της Ν.Δ. θέλει πρόστιμα στους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό

Χιόνια: Είναι από τις δηλώσεις που ακούς και δεν ξέρεις τι να πρωτοαισθανθείς. Οργή; Απογοήτευση; Κάτι άλλο;

Η ουσία είναι πως λίγο πολύ η βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., Κατερίνα Παπακώστα, απειλεί με πρόστιμα τους οδηγούς, που δεν είχαν τοποθετήσει αλυσίδες στα αυτοκίνητα τους!

Έπειτα από τη νύχτα τρόμου που έζησαν χιλιάδες οδηγοί στην Αττική Οδό και ενώ διακόσιοι άνθρωποι είναι ακόμα εγκλωβισμένοι, σίγουρα χώρος για τέτοιες.. ατυχείς τοποθετήσεις δεν υπάρχουν.

Η ίδια λοιπόν μιλώντας στο «Ζυγό FM 100» ανέφερε την ατομική ευθύνη του καθενός, λέγοντας: «Να βγουν ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο».

Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μια υπουργό που θαυμάζει τον Γκάντι. Άραγε θα ήταν υπέρμαχος στις «ορδές τροχονόμων»; Η ερώτηση ρητορική.

Ακούστε το ηχητικό: 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χιόνια: Βουλευτής της Ν.Δ. θέλει πρόστιμα στους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.