ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακόσιοι άνθρωποι ακόμα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό

Η ταλαιπωρία στην Αττική οδό συνεχίζεται καθώς μέχρι και σήμερα στις 10 το πρωί υπήρχαν 200 άτομα εγκλωβισμένα.
Διακόσιοι άνθρωποι ακόμα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό

Εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό λόγω του χιονιά παρέμειναν 200 περίπου άνθρωποι μέχρι τις 10 το πρωί σήμερα, Τρίτη 25/1.

Οι εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό πέρασαν μία νύχτα τρόμου καθώς πολλοί αναγκάστηκαν να περάσουν ολόκληρο το βράδυ μέσα στα οχήματά τους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας απεγκλωβίστηκαν περίπου 1.800 οχήματα σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή κυκλοφορίας της Αττικής Οδού, Φάνης Παπαδημητρίου. Στη μάχη για τον απεγκλωβισμό πολιτών συνέδραμε μέχρι και ο στρατός.

Ο Φάνης Παπαδημητρίου κλήθηκε να απαντήσει στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 σε πολλά καίρια ερωτήματα για το φιάσκο στην Αττική οδό. Στην ερώτηση γιατί συνέχισαν να δέχονται μέχρι και 5 ώρες μετά τα πρώτα προβλήματα, αυτοκίνητα μέσα στην οδό, ο ίδιος απάντησε ότι «τα προβλήματα στην αρχή ήταν αντιμετωπίσιμα».

Παραδέχτηκε πως όποιο σχέδιο υπήρχε δεν ήταν αρκετό και ότι η κίνηση στην οδό σταμάτησε στις 2 το μεσημέρι ενώ στη Νέα οδό είχε σταματήσει από τις 9 το πρωί! Ισχυρίστηκε ακόμη πως τα καιρικά φαινόμενα ήταν πιο έντονα από αυτά που περίμεναν.

Τέλος, αναφορικά με τις αποζημιώσεις που δικαιούνται οι εγκλωβισμένοι που ταλαιπωρήθηκαν για 1 ολόκληρη μέρα μέσα στο κρύο, αλλά και τις αγωγές που θα γίνουν δήλωσε πως στην εταιρεία είναι «προετοιμασμένοι για όλα».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διακόσιοι άνθρωποι ακόμα εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις