ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χίος: Ένταση και προσαγωγή πιστής που επιχείρησε να μπει σε εκκλησία (vid)

Πανικός επικράτησε ανάμεσα στις αρχές και μία πιστή στη Χίο, που προσπάθησε να μπει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας. Συγκεκριμένα, οι αρχές προσπάθησαν με κάθε ευγένεια στην αρχή να της εξηγήσουν τα μέτρα που ισχύουν, ωστόσο η ίδια δεν έδειξε ότι θέλει να ακούσει αυτά που της έλεγαν. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πρόωρη Ανάσταση για...
Χίος: Ένταση και προσαγωγή πιστής που επιχείρησε να μπει σε εκκλησία (vid)

Πανικός επικράτησε ανάμεσα στις αρχές και μία πιστή στη Χίο, που προσπάθησε να μπει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας.

Συγκεκριμένα, οι αρχές προσπάθησαν με κάθε ευγένεια στην αρχή να της εξηγήσουν τα μέτρα που ισχύουν, ωστόσο η ίδια δεν έδειξε ότι θέλει να ακούσει αυτά που της έλεγαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πρόωρη Ανάσταση για πατέρα και γιο από τις Σέρρες

Έτσι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ άρχισαν να την ωθούν προς της έξοδο για να σταματήσει το συμβάν, με την ίδια να φέρεται να χτυπάει με το χέρι της έναν αστυνομικό.

Μάλιστα, τους έλεγε ότι αν την προσαγάγουν «θα σας κάνω βούκινο μέσα από τις σελίδες μου στο Facebook».

Την ώρα που γινόντουσαν αυτά, ένας παπάς βγήκε από την εκκλησία και μίλησε κατά των αστυνομικών που ήθελαν να βγάλουν εκτός του χώρου τη γυναίκα αυτή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χίος: Ένταση και προσαγωγή πιστής που επιχείρησε να μπει σε εκκλησία (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.