ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Έφτασε στις φυλακές Δομοκού – Με ποιον ζήτησε να είναι στο ίδιο κελί

Στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε ο Χρήστος Παππάς μετά την εκτέλεση της ποινής του από τον Εισαγγελέα Εφετών.
Χρυσή Αυγή – Παππάς: Έφτασε στις φυλακές Δομοκού  – Με ποιον ζήτησε να είναι στο ίδιο κελί

Στις φυλακές Δομοκού οδηγήθηκε ο Χρήστος Παππάς μετά την εκτέλεση της ποινής του από τον Εισαγγελέα Εφετών.

Ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής και καταδικασθείς για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, έφτασε στις φυλακές Δομοκού προκειμένου να εκτίσει την 13ετή ποινή κάθειρξης που του έχει επιβληθεί.

Ο 59χρονος έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γιάννη Λαγό, αλλά αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες, αφού σταθμιστούν όλοι οι παράγοντες, προκειμένου να διατηρηθούν ισορροπίες μέσα στη φυλακή.

Πάντως, και ο ειδικός χώρος που θα κρατηθεί προσωρινά ο Χρήστος Παππάς, βρίσκεται επίσης στην πτέρυγα που βρίσκονται και τα άλλα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Ο ίδιος είχε εξαφανιστεί από την 1 Οκτωβρίου 2020, λίγο πριν από την απόφαση του δικαστηρίου που τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Φήμες ήθελαν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης:

Και τους εννέα μήνες στο σπίτι της Ουκρανής – Η πρώτη ατάκα στους Αστυνομικούς

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Ιστορίες με έναν Θρύλο! (Μέρος 4ο)

Survivor: Τώρα η συνάντηση των παικτών με τους γονείς τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή – Παππάς: Έφτασε στις φυλακές Δομοκού – Με ποιον ζήτησε να είναι στο ίδιο κελί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.