ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Η Αστυνομία έπιασε τον καταζητούμενο βουλευτή

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (1/7) ο Χρήστος Παππάς, σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου.
Χρυσή Αυγή – Παππάς: Η Αστυνομία έπιασε τον καταζητούμενο βουλευτή

Χρυσή Αυγή: Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (1/7) ο Χρήστος Παππάς, σε σπίτι στην περιοχή του Ζωγράφου.

Χρυσή Αυγή – Χρήστος Παππάς: Η εξαφάνισή του διαπιστώθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Τότε, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Με αυτόν τον τρόπο άρχισε η διαδικασία σύλληψης των μελών της Χρυσής Αυγής, όμως ο ίδιος παρέμενε άφαντος από την Αστυνομία.

Είχε εξαφανιστεί λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του, τη 1η Οκτωβρίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου, όπου έδωσε το «παρών» στο πλαίσιο των περιοριστικών όρων.

Τελευταία φορά που αστυνομικοί είδαν τον Χρήστο Παππά ήταν στις 10 Οκτωβρίου, όταν βγήκε για έξοδο και επέστρεψε στη συνέχεια στο σπίτι του στου Παπάγου.

Ο μέχρι πρότινος καταζητούμενος είχε αφήσει στην οικία του το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο συνεχώς δεχόταν κλήσεις χωρίς απόκριση.

Υπήρχαν πολλά σενάρια για τον Παππά, όπως για παράδειγμα ότι υπήρχε σχέδιο υποδοχής του από φανατικούς εθνικιστές στη Σερβία.

Οι ελληνικές αρχές τον έψαχναν σε τουλάχιστον τέσσερις χώρες, ενώ τον Φεβρουάριο εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα και κινητοποιήθηκε η Ιντερπόλ.

Το τελευταίο δίμηνο οι πληροφορίες που τον ήθελαν να βρίσκεται στην Αθήνα είχαν πυκνώσει, ώσπου το βράδυ της Πέμπτης η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του.

 

Διαβάστε επίσης:

Επίσημα παίκτης της Νόριτς ο Γιαννούλης – «Χρυσάφι» στα ταμεία του ΠΑΟΚ!

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Πώς ξεγέλασε τα ψυχομετρικά τεστ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή – Παππάς: Η Αστυνομία έπιασε τον καταζητούμενο βουλευτή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.