ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Μυστήριο με σημειώματα… αγάπης που βρέθηκαν στο κρησφύγετό του

Στη σύλληψη του Χρήστου Παππά της Χρυσής Αυγής προχώρησε η αστυνομία και μυστήριο υπάρχει σχετικά με κάποια σημειώματα... αγάπης που βρέθηκαν στο σπίτι όπου κρυβόταν.
Χρυσή Αυγή – Παππάς: Μυστήριο με σημειώματα… αγάπης που βρέθηκαν στο κρησφύγετό του

Χρυσή Αυγή: Στη σύλληψη του Χρήστου Παππά προχώρησε η αστυνομία και μυστήριο υπάρχει σχετικά με κάποια σημειώματα… αγάπης που βρέθηκαν στο σπίτι όπου κρυβόταν.

Χρυσή Αυγή: Ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές  Δομοκού προκειμένου να εκτίσει την 13ετή ποινή κάθειρξης που του έχει επιβληθεί.

Οι αρχές έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα το οποία κρυβόταν στην περιοχή του Ζωγράφου και μυστήριο αποτελούν κάποια σημειώματα… αγάπης που βρέθηκαν εκεί. Τα νέα στοιχεία αποκαλύφθηκαν στο αυτόφωρο μονομελές πλημμελειοδικείο.

Η Ελληνοουκρανή που τον έκρυβε στο σπίτι της δήλωσε άγνοια γύρω από τα νέα στοιχεία τα οποία βρέθηκαν.

«ΔΧΠ σ´αγαπάω», «Σ’αγαπάω, αδέκαστος», «Σ’αγαπάω, πατήρ», «Δάσκαλος», ήταν το περιεχόμενο κάποιων εκ των σημειωμάτων.

Πάντως, ο συνήγορός του, Περικλής Σταυριανάκης, σημείωσε πως το μόνο που τον ρώτησε ο συλληφθέντας είναι αν έλαβε κάποια επιστολή που έχει στείλει. «Μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα. Δεν ξέρω ακόμη κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα» είπε χαρακτηριστικά ενώ οι αρχές εξετάζουν μήπως αυτός ήταν ο τρόπος που προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους οικείους.

Ο 59χρονος έδωσε ήδη μια πρώτη συνέντευξη στον διευθυντή των φυλακών και στην συνέχεια οδηγήθηκε σε ειδικό χώρο, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, όπου θα παραμείνει απόψε και για μία εβδομάδα ή 14 μέρες, ενώ παράλληλα θα υποβληθεί σε μοριακά τεστ και αναλύσεις για Covid-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Αυτή είναι η Ελληνοουκρανή που τον έκρυβε επί εννέα μήνες (pic)

Survivor Tριαντάφυλλος – Ασημακόπουλος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Ντάφυ

Κορονοϊός – Ανεμβολίαστοι: Ποιες έξτρα υποχρεώσεις έχουν ανακοινωθεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή – Παππάς: Μυστήριο με σημειώματα… αγάπης που βρέθηκαν στο κρησφύγετό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.