ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Πώς λειτουργούσε τους εννέα μήνες που κρυβόταν

Πως λειτουργούσε τους εννέα μήνες που κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς της Χρυσής Αυγής που συνελήφθη χθες (1/7).
Χρυσή Αυγή – Παππάς: Πώς λειτουργούσε τους εννέα μήνες που κρυβόταν

Χρυσή Αυγή: Πως λειτουργούσε τους εννέα μήνες που κρυβόταν ο Χρήστος Παππάς που συνελήφθη χθες (1/7).

Χρυσή Αυγή: Ο Χρήστος Παππάς συνελήφθη χθες (1/7) και οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού ώστε να εκτίσει την 13ετη ποινή κάθειρξης που του έχει επιβληθεί.

Ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής όλο αυτό το διάστημα κρυβόταν σε σπίτι Ελληνοουκρανής στην περιοχή του Ζωγράφο, δρώντας με συγκεκριμένο τρόπο προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως είχε προετοιμάσει το κρησφύγετό του, έχοντας μεταφέρει κάποια πράγματα στο συγκεκριμένο σπίτι, δείγμα πως είχε σχεδιάσει το τι ακριβώς θα κάνει μετά την απόφαση της καταδίκης του.

Δεν δεχόταν ποτέ επισκέψεις στο οίκημα, ούτε από πολύ κοντινά του πρόσωπα, ενώ δεν έβγαινε ποτέ έξω από αυτό προκειμένου να μη τον καταλάβει κάποιος εκ των γειτόνων.

Επικοινωνούσε μέσω σημειωμάτων, αφήνοντας φακέλους σε συγκεκριμένο σημείο, τα οποία παραλάμβανε κάποιο άλλο άτομο και τα μετέφερε στον εκάστοτε παραλήπτη.

Παράλληλα, βρέθηκαν στο σπίτι δύο ύποπτα κινητά τηλέφωνα καθώς και ένα λάπτοπ, με τις αρχές να ερευνούν τι ακριβώς έκανε με αυτά και με ποιον επικοινωνούσε, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποιος εκτός τις 52χρονης Ελληνοουκρανής ήξερε που βρισκόταν και τον βοηθούσε.

Μυστήριο πάντως υπάρχει γύρω από κάποια σημειώματα… αγάπης που βρέθηκαν εκεί «ΔΧΠ σ´αγαπάω», «Σ’αγαπάω, αδέκαστος», «Σ’αγαπάω, πατήρ», «Δάσκαλος», ήταν το περιεχόμενο κάποιων εξ αυτών τα οποία οι αστυνομία ερευνάει αν σημαίνουν κάτι και αν είχαν συγκεκριμένο παραλήπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρυσή Αυγή – Παππάς: Αυτή είναι η Ελληνοουκρανή που τον έκρυβε επί εννέα μήνες (pic)

Survivor Tριαντάφυλλος – Ασημακόπουλος: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Ντάφυ

Κορονοϊός – Ανεμβολίαστοι: Ποιες έξτρα υποχρεώσεις έχουν ανακοινωθεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσή Αυγή – Παππάς: Πώς λειτουργούσε τους εννέα μήνες που κρυβόταν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.