ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: «Με την άμεση κινητοποίηση δεν θρηνήσαμε θύματα»

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε πως η γρήγορη κινητοποίηση της πυροσβεστικής έσωσε ζωές.
Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: «Με την άμεση κινητοποίηση δεν θρηνήσαμε θύματα»

Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, τόνισε πως η γρήγορη κινητοποίηση της πυροσβεστικής έσωσε ζωές.

Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – 16 τραυματίες, «στάχτη» 20 σπίτια, ήταν ο απολογισμός όσον αφορά την Φωτιά στην Αχαΐα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του τόνισε, πως η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής στην περιοχή είχε σαν αποτέλεσμα να μην χαθούν ανθρώπινες ζωές.

Ενώ εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία, πως τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στην συνέχεια. Χαρακτηριστικά είπε για το θέμα:

«H σημερινή πολύ βελτιωμένη εικόνα της πυρκαγιάς στην Αχαΐα είναι αποτέλεσμα της πολύ μεγάλης προσπάθειας της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και όλων των δυνάμεων.

Καταφέραμε να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Την περιορίσαμε και πλέον είμαστε σίγουροι πως θα περιοριστεί ακόμα περισσότερο».

Επίσης σημείωσε πως κατάφεραν χθες το βράδυ να δοθεί στην κυκλοφορία η Εθνική οδός και στα δύο ρεύματα, αφού πρώτα η ΕΛ.ΑΣ, εξασφάλισαν την ασφάλεια των οδηγών. Ιδιαίτερα στις σήραγγες που η ορατότητα ήταν αρκετά περιορισμένη.

Τέλος έκανε γνωστό πως στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Το οποίο μαζί με την Ασφάλεια της Αστυνομίας έχει ήδη ξεκινήσει τις έρευνες για τις αιτίες της πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νίσυρος: Νέος σεισμός που άγγιξε τα 5,1 Ρίχτερ!

Μύκονος: Αγώνας δρόμου για να γλιτώσει το lockdown!

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χρυσοχοΐδης για φωτιά στην Αχαΐα: «Με την άμεση κινητοποίηση δεν θρηνήσαμε θύματα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.