ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – 16 τραυματίες, «στάχτη» 20 σπίτια

Φωτιά στην Αχαΐα: Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι των πληττόμενων από τη μεγάλη φωτιά στην Αιγιάλεια, με τις επιχειρήσεις να κατάσβεσης να συνεχίζονται.
Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – 16 τραυματίες, «στάχτη» 20 σπίτια

Φωτιά στην Αχαΐα: Δύσκολη νύχτα πέρασαν οι κάτοικοι των πληττόμενων στην Αιγιάλεια, με τις επιχειρήσεις να κατάσβεσης να συνεχίζονται.

Φωτιά στην Αχαΐα: Μάχη με τις φλόγες έδωσαν όλη την νύχτα επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να περιορίσουν την φωτιά, που ξέσπασε στη Ζήρια το Σάββατο (31/7).

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή επιχειρούν 294 πυροσβέστες με 77 οχήματα και επτά πεζοπόρα τμήματα, καθώς και το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, ενώ το έργο των δυνάμεων συντονίζει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης.

Παράλληλα, οι τραυματίες έφτασαν τους δεκαέξι. Στο νοσοκομείο του Αιγίου διακομίστηκαν 15 περιστατικά με αναπνευστικά προβλήματα.

Επτά εξ αυτών -έξι πολίτες και ένας λιμενικός- παραμένουν, σύμφωνα με την 6η Υ.ΠΕ., νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση της υγείας τους πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Οι υπόλοιποι αποχώρησαν.

Διαβάστε επίσης:

Διπλός σεισμός στη Νίσυρο τα ξημερώματα της Κυριακής!

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους – Γιος σκότωσε τον πατέρα του με μαχαίρι

Ολυμπιακοί Αγώνες – Κρίκοι: Φαβορί για το «χρυσό» ο Πετρούνιας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φωτιά στην Αχαΐα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – 16 τραυματίες, «στάχτη» 20 σπίτια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.